Szempúderek

Termékek száma: 3

A szempúderek a smink befejezéseként szolgálnak, és ezen a területen rögzítik a szemkorrektorokat. Lágy, könnyed formuláikat a szem körüli vékony és érzékeny bőrre tervezték. Ezeknek a púdereknek a feladata, hogy kisimítsák a bőrt, csökkentsék a vonalak és ráncok láthatóságát, és meghosszabbítsák a smink tartósságát. Nyúlj hozzájuk, és élvezd a hibátlan megjelenésű bőrt!

Hogyan alkalmazd szempúdert?

Először is válaszd ki a megfelelő árnyalatú púdert, amely a legjobban kiegészíti természetes bőrtónusodat. Ne feledje, hogy egy fokkal világosabb árnyalatot válassz, mint az alapozót, amelyet használsz, vagy válassz átlátszó púdert. Így biztosíthatod, hogy a területet ragyogtasd. Ezután egy puha púderecsettel óvatosan vegyél fel egy kis mennyiségű terméket. Ha laza púdert használsz, rázd meg az ecsetet, hogy eltávolítsd a felesleget. Óvatosan vidd fel a púdert a szem alá alaposan befedve az egész területet. Kerüld a túl erős dörzsölést, nehogy irritáld a finom bőrt és elmozdítsd a korrektort. Miután bepecsételted a púdert, végül még egyszer finoman satírozd egy puha ecsettel vagy szivaccsal, hogy egyenletesen eloszlasd a terméket, és természetes végeredményt érj el.

Olvass tovább

Érdemes külön szempúdert használni?

A szempúder abban különbözik a hagyományos arcpúdertől, hogy finomabb és simább, így nem nehezíti el ezt a kényes területet. Bár nem kötelező lépés, használata számos előnnyel jár. Íme, miért érdemes szemhéjpúdert használnod:

  • Simítás és textúra kiegyenlítés: a púder vizuálisan kiegyenlíti a finom vonalakat és ráncokat, így a bőr sima és egységes megjelenésű marad. Tökéletes befejezést biztosít a sminkednek, elegyítve azt az arcsminkkel.
  • Fixálja a korrektort: a szempúder segít a helyén tartani a korrektort, megakadályozva, hogy elmaszatolódjon és beleüljön a ráncokba. Így meghosszabbítja a tartósságát és fenntartja a hatást egész nap.
  • Optikai világosítás: a megfelelő árnyalatú púder kiválasztásával világosító hatást érhetsz el. Ezáltal kipihent, friss tekintetet kölcsönöz. Ideális a reggeli fáradtság vagy kialvatlanság elfedésére.

A szempúderek típusai

A szem alatti bőrnek különböző igényei és hibái lehetnek, ezért a megfelelő púder kiválasztása kulcsfontosságú lehet a kielégítő eredmény eléréséhez. A piacon különböző típusú és különböző tulajdonságú szempúderek kaphatók. Íme néhány népszerű szemhéjpúder típus:

  • laza púder: nagyon könnyű, így ideális a szem alá való használatra. Lágy textúrája könnyű, természetes finisht biztosít, és nem nehezíti el a bőrt.
  • Préselt púder: nagyon kényelmes a használata és kompakt formájának köszönhetően könnyen magával vinni. Tökéletes a korrektor rögzítésére és a smink felfrissítésére a nap folyamán.
  • Ragyogtató púder: ez a fajta szemhéjpúder finom fényt és ragyogást kölcsönöz. Tökéletesen elfedi a fáradtság jeleit, a bőrt frissé és ragyogóvá varázsolja.
  • Fedőpúder: segít elfedni a sötét karikákat és a látható ereket. Pigmentáltabb, mint a többi, és intenzívebb fedésre alkalmas.

A legjobb szempúderek

Ha még mindig nem sikerült megtalálnod a tökéletes szempúdert, nézd szét a Cosibella weboldalán, és válaszd ki a kedvencedet. A Claresa márka matt hatású púdert kínál, amely tökéletesen fixálja a sminket és egész nap megmarad; valamint egy ragyogtató púdert csillogó részecskékkel, amely friss és kipihent tekintetet biztosít.

pixel