Szemkrémek

Termékek száma: 97

A szemkörnyékápoló krémek gondosan kiválasztott aktív összetevőket tartalmaznak, amelyek mélyen védik, táplálják, hidratálják és megakadályozzák az érzékeny bőr öregedését ezen a területen. Érett és fiatalabb bőr számára egyaránt alkalmasak. Fontos lépés azoknak, akik szeretnének szemkörnyékápoló krémet ránctalanító megelőzésként használni. Nézd meg, mit kínálunk.

Rendezés
termékek száma: 30/97

Szemránckrémek

A szem körüli bőr az a terület, ahol a leggyorsabban jelennek meg a fáradtság vagy az öregedés jelei. A duzzanatok, kék foltok vagy ráncok nem tűnnek túl esztétikusnak, és gyakran nehéz elrejteni őket a smink alatt. Ezért érdemes már előre elgondolkodni a felhám megfelelő ápolásán ezen a területen. Ebben segíthetnek Neked a szemránckrémekben található összetevők. Ezek krémes állagú kozmetikumok, amelyeket nagyon kellemesen oszlanak el a bőrön. Meglehetősen gazdag formulával rendelkeznek, amely úgy borítja be a bőrt, mint a puha kasmír.

Olvass tovább

Szemránckrémek - miért érdemes használni ezeket?

A szem alatti bőrre való krémek használata rendkívül fontos. A felhám ezen a területen meglehetősen vékony. Emiatt nagyon gyakran előfordul, hogy az erek átfénylenek, amit sokan véraláfutásnak neveznek. A szem körüli bőr szintén nagyon érzékeny a sérülésre és az irritációra – elég egy erős dörzsölés, hogy kipirosodjon.

Mindemellett ezen a területen sokkal kevesebb faggyúmirigy található, mint az arc más részein. Emiatt a szem alatti bőr nagyon gyorsan kiszárad, és gyakran megjelennek a ráncok. Ha támogatást keresel ezeknek a problémáknak a leküzdéséhez, válaszd a megfelelő krémet.

Melyik krémet válasszam?

A napi bőrápolásnak átfogónak kell lennie. Ezért bizonyosodj meg arról, hogy a krém olyan összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek:

  • hidratálni és puhítani a felhámot, például hialuronsavval vagy glicerinnel,
  • enyhíteni az irritációt, pl. allantoin vagy karbamid,
  • megerősíteni a vérereket, pl. C vitamin,
  • helyreállítani a bőr hidrolipid rétegét, pl. szkvalán és zsírsavak,
  • gátolni az öregedési folyamatot és megszüntetni annak tüneteit, pl. az E-vitamin,
  • védeni a felhámot a károsodásoktól, a kiszáradástól és az irritációtól, pl. növényi olajok és vajak.

Az ilyen anyagok támogatják a szem körüli bőr jó állapotának fenntartását.

Szemkrémek - hogy használjuk?

A szemránckrémek sűrű, krémes állagukkal jellemezhetők. A bennük lévő összetevők segítenek védőfilmet létrehozni a bőr felszínén. Ez azonban megnehezítheti a smink, például az alapozó egyenletes eloszlatását. Ezért a gazdag bőrápoló formulákat legjobb éjszaka használni. A szemránckrémet a bőr lemosása és tonizálása után alkalmazd, mielőtt kozmetikumokat vinnél fel az egész arcra. Ennek a sorrendnek köszönhetően a benne lévő összetevők mélyebbre hatolhatnak. Ha úgy érzed, hogy a bőrödnek ezen a területen extra ápolásra van szüksége, akkor előtte alkalmazhatsz egy extra szérumot vagy szemolajat.

Kinek ajánljuk ezeket?

Azon töprengsz, hogy mikortól célszerű szemránckrémeket használni? A legjobb, ha ezt minél korábban elkezded. A kozmetikumban jelen lévő összetevők segítenek megvédeni a bőrfelületet az öregedéstől, a kiszáradástól vagy az irritációtól. Ennek eredményeképpen támogatják a fiatalos megjelenés fenntartását. Még soha nem használtál ilyen kozmetikumokat? Érdemes érte nyúlni, amikor az öregedés első jelei megjelennek. Ilyenek például a finom ráncok vagy a feszülés és a szárazság kellemetlen érzése. A termék formulájában jelen lévő anyagok segítenek némileg enyhíteni ezeket a problémákat.


Keresd a jó szemránckrémeket minden nap, és élvezd az átfogó bőrápolást!

Lásd még: szérumok öregedő bőrre, maszkok öregedő bőrre, kollagén krémek, kollagén szérumok

pixel