Hajápoló termékek

Termékek száma: 466

Ebben a kategóriában olyan termékeket találsz, amelyek, ha megfelelően kiválasztod, a legjobb hatást biztosítják a hajadnak és a fejbőrödnek, mint például: bőrnyugtató, regeneráló, frissítő, normalizáló, védő, újjáépítő, kisimító, hidratáló, tápláló, volument adó és hajfényesítő. Olyan haj- és fejbőrápoló kozmetikumokat kínálunk, amelyek egy adott problémára választ adnak – feltétlenül nézd meg őket!

Rendezés
termékek száma: 30/466

A gyönyörű kinézetű haj sokak – egyaránt férfiak és nők – ismertetőjegye. Ahhoz azonban, hogy a tökéletes frizurával büszkélkedhessünk, nem elég a hajszálakat megfésülni. Megfelelően kell gondozni, majd elrendezni kell ezeket. Ebben tudnak segíteni neked a hajápoló termékekben jelenlevő összetevők.

Olvass tovább

Különböző célokra és különféle formulákkal kínálunk termékeket. Találhat itt samponokat, kondicionálókat, maszkokat, hajformázó és fejbőrápoló termékeket. Ezek számos jól ismert márka termékei, mint például: az Anwen, a Batiste, az A’pieu vagy a Fanola. Válaszd ki a hajad igényeinek megfelelő termékeket, és gondoskodj átfogóan a frizurádról ezeknek a termékeknek a segítségével.

Professzionális hajkozmetikumok – hogyan válasszunk?

A hajkozmetikumok és hajápolási termékek kiválasztása során, először is mérlegeld, hogy milyen porozitású a hajad. Ezek lehetnek:

  • alacsony porozitású – ezek általában egyenes szálak, amelyek nem nagyon hajlamosak a sérülésekre és a göndörödésre,
  • közepes porozitású – a legtöbb embernél ez hullámos haj, és viszonylag könnyen formázható,
  • magas porozitású – ebbe a kategóriába általában a göndör, színezett haj tartozik, amely hajlamos a töredezésre, és gyorsan terjedelmessé válik.

Ha azonosítod hajad e tulajdonságát, akkor olyan kozmetikumokat választhatsz, amelyek a hajad igényeinek megfelelő összetevőket tartalmaznak. A megfelelő anyagok segítenek javítani a szálak állapotát és visszaállítani azok csodálatos megjelenését.

Milyen hajápolási termékekre van szükséged?

Különböző típusú hajkozmetikumok állnak rendelkezésre. Nem tudod, mit válassz? A mindennapi ápoláshoz elegendő Neked:

  • egy gyengéd sampon olyan összetevőkkel, amelyek elősegítik a tincsek tisztítását, de nem szárítják ki azokat,
  • kondicionáló, amely olyan anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek a haj jó állapotban tartásában,
  • szérum a hajvégekre, amely olyan összetevőket tartalmaz, amik segítenek megvédeni a hajszálakat a károsodástól,
  • hajformázó termék, pl. gél, hab, krém stb.

Hetente 1-2 alkalommal érdemes extra olajhoz/vajhoz vagy maszkhoz folyamodni. Olyan összetevők forrásai, amelyek támogatják a haj mélyregenerálódását. Érdemes fejbőrradírt is választani. Ez olyan anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket és serkentik a vérkeringést. Ennek eredményeként elősegítik a hajhagymák táplálását.

Ha problémáid vannak, például a hajhullással, használhatsz fejbőr tonikokat is. A receptúráikban olyan összetevők találhatók, amelyek támogatják az új hajszálak keletkezését.

Mely hajformázó termékeket érdemes megvenni?

A hajformázó termékek olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek megszelídíteni a rakoncátlan szálakat, és bármilyen körülmények között is legyen a frizura, az remekül fog kinézni.

  • Ha egyenes vagy enyhén hullámos a hajad, használj hajlakkot. Az összetevői támogatják a sima tincsek megőrzését.
  • A rövid és göndör szálakkal rendelkezők számára a nedves hajra felvitt zselék és krémek jobban működnek. Amikor a hajfürtök megszáradtak, egyszerűen gyúrd át őket a kezeddel, hogy a szálak puhák és szépen megrajzoltak legyenek.
  • Ha rendszeresen egyenesíted vagy göndöríted a hajad, válassz olyan hővédőket, amelyek összetevői segítik a szálak kibogozását és védik azokat a károsodástól.

Mindenkinek – hajtípustól függetlenül – jól beválhatnak a haj fényét és volumenét elősegítő anyagokat tartalmazó ködök is.

Hogyan kell olvasni a hajápoló termékek összetételét?

Hogyan lehetsz biztos abban, hogy a kiválasztott termék megfelelő a hajadnak? Ne csak a gyártó leírását olvasd el, hanem a kozmetikum összetételét is. A gyártók többsége latinul tünteti fel az összetevők nevét. Manapság már nem okoz gondot elolvasni ezeket – elég például a tartalmat a telefonjával beolvasni, és lefordítani egy fordítóprogramban. Az összetétel olvasásakor különösen a hatóanyagok, pl. olajok, növényi kivonatok, ceramidok, aminosavak vagy vitaminok nevére kell figyelned. Ha azon gondolkodsz, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, nézd meg a Cosipedia-t, a Mi lexikonunkat az összetevőkről. Ott megtalálod az aktív hatóanyagok részletes listáját a tulajdonságaik leírásával együtt.

Nézd meg alaposan kínálatunkat, és találd meg a hajad igényeinek megfelelő terméket.

pixel