Medik8

Termékek száma: 86

A Medik8 a professzionális bőrápoló kozmetikumok brit gyártója. A márka saját szabadalmaztatott technológiáin és klinikai kutatásokkal támogatott innovációin alapszik. Népszerűsíti a CSA filozófiáját, amely szerint a C-vitamin és a fényvédő napközbeni, az A-vitamin pedig éjszakai használata az egészséges és szép bőr garanciája. Győződjetek meg a kiváló minőségükről!

termékek száma: 30/86

SZÁRMAZÁS

A Medik8 egy brit professzionális márka, amelyet Elliot Isaacs, a pszichológia, a farmakológia és a biokémia szakértője alapított.

TERMÉKEK

A márka vegán kozmetikai termékeket kínál bőrápoláshoz. Az üvegpalackok 40%-ban újrahasznosított üvegből készülnek, a csomagolás többi része papír és karton.

ÉRDEKESSÉGEK

A világ körüli utazásaitól ihletett Elliot úgy döntött, hogy elindít egy kozmetikai márkát. Ekkor indított el kis laboratóriumot az apja patikájának hátsó szobájában.

A Medik8 egy szenvedélyből jött létre, és elsősorban az öregedésgátló hatásokra összpontosít. A márka termékei a gyönyörű illatokat és a kiváló minőségű összetevőket a legújabb szabadalmaztatott technológiával ötvözik.

A márka megalkotta a CSA filozófiáját, amely szerint a C-vitamint és SPF-et napközben, éjszaka pedig az A-vitamint használni kell. Szerinte egy ilyen átfogó akció hatékonyan megelőzi a bőr öregedését és javítja annak általános állapotát.

A Medik8 különösen törődik a termékekben található anyagok magas stabilitásával és hatékonyságával. A speciális gyártási folyamatok során többek között alkalmaz Time Release technológiát, amelyben az Intelligent Retinol komponenst egy kapszulába zárják, amely csak a szérum bőrbe dörzsölésekor szabadul. Ezenkívül a kozmetikumokat kézzel készítik kis tételekben, hogy az anyag aktivitását a lehető leghosszabb ideig fenntartsák.

pixel