Púder ecsetek

Termékek száma: 6

A megfelelően kiválasztott púderecset a kozmetikai táskának elengedhetetlen része. A sörték formájától és típusától függően finoman söpörheti az arcot, vagy belepréseli a púdert a bőrbe. Tekintse meg kínálatunkat és válassza ki kedvencét!

Rendezés

Puha és dús púderecsetek

A púder megakadályozza a bőr túlzott csillogását, és segít a smink összeállításában. A természetes hatás megőrzése érdekében azonban nem alkalmazhatsz túl sokat belőle. Ez könnyebb lesz, ha megfelelő púderecsetet használsz.

Kínálatunkban megtalálhatók például a népszerű Annabelle Minerals márka kiegészítői. Széles körben ismertek tartósságukról és elegáns kialakításukról. Nemcsak abban segítenek, hogy egyenletesen eloszlassák a púdert az arcodon, de a fürdőszobában vagy a fésülködőasztalon is remekül mutatnak majd.


Olvass tovább

Púderecsetek - miben különböznek?

A kínált ecsetek tökéletesek a mindennapi használatra. Sőt, a puha sörtékkel való arcmosás rendkívül kellemes. A tartozékok a következőket tartalmazzák:

  • szintetikus szálú sörték, amelyeknek nincsenek pórusai. Ez azt jelenti, hogy nem szívják be a kozmetikumokat, rendkívül puhák és könnyen tisztán tarthatók. Ráadásul nem állati eredetűek, így vegánok is használhatják;
  • széles fej, amely nagy érintkezési felületet biztosít a bőrrel. Ennek köszönhetően elég néhány körkörös mozdulat ahhoz, hogy a púdert csíkok és csíkok nélkül alaposan eloszlasd az arcon.
A termékek nemcsak porszerű kozmetikumok felvitelére, hanem az alkalmazott smink korrekciójára is használhatók. Csak enyhén menj át az arcodon az ecsettel, hogy visszaállítsd gyönyörű megjelenését.

Milyen púderecseteket kínálunk?

A választékunkban kapható púderecsetek változatosak, többek között: a sörték alakja és célja alapján. Különböző fejű modelleket is találsz:

  • lekerekített– ideális porszerű púderhez,
  • lapos – az ásványi púder és az alapozó bepaskolására,
  • legyező – hogy finoman meghintsük az arcot a púderes termékkel.
Ezenkívül a sminkkiegészítők a fogantyú hosszában különböznek. A kínálatban olyan rövid nyelű modellek szerepelnek, amelyek jól illeszkednek a kézbe, és tökéletesek a kozmetikumok bőrbe paskolására. Vannak hosszú nyelű kiegészítők is, amelyek tökéletesek az arc finom "söprésére".

Púderecsetek – hogyan használjuk és tisztítsuk?

A púderecsetek használata nagyon egyszerű. Ahhoz, hogy kozmetikumot vigyél fel az arcra ezzel a kiegészítővel, mindössze annyit kell tenned, hogy:

  • óvatosan merítsd bele az ecsetet a kiválasztott kozmetikumba,
  • távolítsd el a felesleges terméket a fogantyúnak a megpöccintésével, például a kezedben vagy az asztal szélén.
  • végezz körkörös mozdulatokat az egész arcon, vagy csak enyhén dörzsöld át a bőrt.
Ne felejtsd el a púder felvitelét az arc közepétől kezdeni, majd haladj oldalra. Ennek köszönhetően a felesleges kozmetikumot a nyakad felé söpörheted, ahelyett, hogy az orrodon halmozódna fel.

Az ecsetet nem kell minden alkalommal kimosni, ha csak egy terméket viszel fel. Használat után csak óvatosan töröld le, például a kézfejeddel vagy egy zsebkendővel, és távolítsd el a kozmetikai maradványokat.

A legjobb 2-3 hetente megmosni. Ha rendszeresen tisztítod őket, keféi tovább tartanak. Sőt, ha ügyelsz a tartozékok higiéniájára, megakadályozhatod a baktériumok elszaporodását a sörtéken. Ők lehetnek felelősek a pattanások kialakulásáért. Függetlenül attól, hogy nagyméretű, legyezős vagy lapos púderecsettel rendelkezel, mindegyik megfelelő ápolást és higiéniát igényel.

Válaszd a professzionális púderecseteket, és oszlasd el tökéletesen a kozmetikumot a bőrödön.

Lásd még: púderek, szájfények, szempúderekecsetek tisztitása

pixel