Some by Mi

Termékek száma: 57

Natúr és bio összetevőket tartalmazó koreai Some By Mi kozmetikai márka megfelel a legigényesebb bőröknek is. Számos hatóanyagban gazdag terméksorozatokat hoz létre a pattanásos, pigmentfoltos vagy regenerációt igénylő bőr számára. Nézzétek meg, mit kínál a márka!

SZÁRMAZÁS

A Some by Mi egy dél-koreai márka.

TERMÉKEK

A gyártó természetes összetevőkre alapozza arcápoló kozmetikumait.

ÉRDEKESSÉGEK

A márkanév az angol kifejezésekből áll - something és by a miracle. Csodákat szeretne teremteni a bőrön a kozmetikumaiban található jó természetes összetevőknek köszönhetően.

A Some By Mi kozmetikumokban használt formula kizárólag természetes alapanyagokon alapul.

Többek között megtaláljuk köztük AHA / BHA / PHA 30 Days Miracle sorozat zsíros, kombinált, pattanásos, problémás és elszíneződött bőrre. Hámlasztó savak, ázsiai gázló, teafa kivonatok vagy csodamogyoró tartalmának köszönhetően eltávolítják az elhalt hámsejteket, tisztítják és szabályozzák a faggyúkiválasztást.

A Yuja Niacin sorozat, amely gazdag yuzu gyümölcs kivonatban, niacinamidban és C-vitaminban, hatékonyan világosítja, hidratálja és kisimítja a száraz, szürke, érett és elszíneződött bőrt.

A Mi szó koreaiul szépséget jelent. Ez pedig a Some by Mi kozmetikumok célja, amelyek fantasztikusan javítják a bőr állapotát.

termékek száma: 30/57

A Some By Mi márka  

A Some By Mi egy Dél-Koreából származó márka. Minden bőrtípus számára kínál termékeket, különösen azok számára, amelyek gondos és finom ápolást igényelnek, nevezetesen a zsíros, kombinált és pattanásokra hajlamos bőr számára. A Some By Mi termékek receptúrái gondosan lettek összeállítva. A benne lévő összetevők segítenek helyreállítani az arcbőr egyensúlyát, simaságát, puhaságát és rugalmasságát, miközben támogatják a felesleges faggyú és a bőrhibákkal szembeni harcot.  

Some By Mi kozmetikumok – mit tartalmaznak?

A koreai márka termékeinek összetételében számos értékes növényi kivonat található, de nem csak. Jelen vannak például:

  • AHA és BHA savak, amelyek segítenek tisztítani és hámlasztani a felhámot, és stimulálják a sejtek regenerálódását,
  • niacinamid, amely elősegíti a bőr hidratáltsági szintjének növekedését és nyugtatja a bőrirritációt,
  • C-vitamin, amely segít ragyogóbbá tenni a felhámot és erősíti a vérereket,
  • probiotikumok az irritáció enyhítésére és a bőr mikrobiomjának védelmére,
  • hialuronsav, amely előmozdítja a felhám hidratálását.

A termékek receptúrái gyengédek, hogy ne irritálják az érzékeny bőrt, és ne serkentsék a mirigyek intenzívebb működését.   Gondoskodj bőrödről teljes körűen a Some By Mi koreai kozmetikumokkal. Összetevői segítenek Neked búcsút inteni a bőrproblémáidnak. Feltétlen próbáld ki!

pixel