Mohani

Termékek száma: 74

A Mohani natúr, bio és vegán kozmetikumok lengyel gyártója. Arc-, test- és hajápoló, valamint szájhigiéniai termékeket, kiegészítőket és gyertyákat gyárt. Nemcsak félkész termékeket, például olajokat és hidrolátumokat kínál, hanem kész kozmetikai termékeket is. Az ihleteket a világ különböző helyeiben keres. Tekintsétek át az ajánlatukat és válasszatok magatoknak megfelelő terméket!

termékek száma: 30/74

SZÁRMAZÁS

A Mohani egy lengyel kozmetikai gyártó.

TERMÉKEK

A gyártó az arc, a test és a haj bőrének ápolására kínál termékeket. Minden kozmetikum teljesen természetes, bio és vegán.

ÉRDEKESSÉGEK

A márka skandináv kollekciója a Skandinávia vörös aranyaként ismert vörösáfonyán és a Norvégia északi részén termő homoktövis gyümölcsén alapul. A növényeket az északi szépség esszenciájának tekintik.

A Mohani márka kollekciókra osztja kiváló minőségű termékeit:

A FÖLD ÁBÉCÉJE - tápláló testvajból, hialuronsavból, szkvalánból, finomítatlan növényi olajokból és hidrolátokból, azaz tonizáló virág kivonatokból álló kollekció minden bőrtípusra, melyek szérum vagy olaj alapjául tökéletesek. A termékek hajápolásra is kiválóak.

NORVÉG SZÉL - a gazdag hatóanyagoknak köszönhetően a termékcsalád készítményei halványítják az elszíneződéseket, csökkentik a bőrpírt, visszaadják a bőr ragyogását és védenek a fotoöregedés ellen. Kifejezetten száraz, érzékeny és igényes bőrre ajánlottak. Természetes illóolajokat tartalmaznak.

MOHANI SMILE - ez a kollekció a higiéniára és a szájápolásra összpontosít.

WILD GARDEN – a testápoló termékeknek, például bőrradíroknak, haboknak és ködöknek szentelt. Mindegyiknek gyümölcsös illata van.

pixel