Kézápolás

Termékek száma: 64

Sokan kihagyjuk a kezünk napi ápolását, megfeledkezve arról, hogy a kézbőr nagyon vékony és hajlamos az öregedés jeleinek kialakulására. Óvatos gondozást igényel, mert a kezek árulják el elsőként az életkort. Irritáló tényezőknek vannak kitéve, például háztartási vegyszereknek vagy fagynak. A kézápolás könnyen a mindennapi rutin részévé válhat. Ápold a kezedet azokkal a termékekkel, amelyeket a kínálatunkban találsz meg!

termékek száma: 30/64

Kevesen emlékezünk arra, hogy a kezünk és lábunk bőre nagyon vékony. Óvatos ápolást igényel, főleg, hogy a kezek legtöbbször a korunkat árulják. Ki vannak téve a külső hatásoknak, gyakran nem viselünk kesztyűt és megfeledkezünk róluk a mindennapi ápolás során. A kezek gondozása azonban egyszerű lehet. A legjobb módszer az, ha beszereztek magatoknak egy kézkrémet, és megszokjátok a használatát. Ezért a Cosibella ebben a szektorban is gondoskodik termékkínálatáról. A kezünknek leggyakrabban azonnal mosás után szüksége van hidratálásra, tehát egy védőrétegre, így jó, ha a krém a fürdőszobánkban is jelen van, és a mosási folyamatot lezáró elemmé válik. Használhatunk egészéjszakás kézmaszkokat is, lehetőleg pamutkesztyűvel kombinálva. Az UV-védelemre is érdemes gondolni. A láb bőre hasonló ápolást igényel. A lábfej felső része a kéz bőréhez hasonlít, vékony és finom. A lábfej alja azonban vastagabb, van egy további hámrétege, az ún tiszta réteg. Gyakran látjuk az elhalt bőr felhalmozódását a sarkakon, aminek önmagában is gondja van a hámlással. A száraz láb könnyen megreped, ami kihangsúlyozza és súlyosbítja a problémát. Éppen ezért érdemes egész éjszakára borogatást, maszkot használni a láb bőrére, hogy puhítsa. A hidratált bőrt könnyebb ápolni.

Olvass tovább

Milyen termékek segítenek elérni a hidratált és puha bőrt?

Egyedi csomagolásoknak köszönhetően a koreai Etude House márka kézkrémei nagyon népszerűek. Könnyed textúrájú termékek, tökéletesek a nyárra. Igényesebb, száraz, atópiás bőrre a lengyel Apis márka shea vaj alapú krémje vagy a Basiclab téli krémje és kézkrémje lesz a legjobb megoldás. Kéz és láb éjszakai ápolására maszk formájában tökéletes lesz az Iossi kenderolajos krém, természetes és ökológiai, kizárólag olaj alapú termék, extrém körülmények között is jó választás lesz, pl. téli sportoláskor. Tökéletes társ a nap folyamán, amely könnyedén elfér egy kis táskában is a Kose krém, amely nemcsak grafikai elrendezéssel, hanem az illatával és hidratáló hatásával is elcsábít. A lábak számára a Holika Holika speciális regeneráló maszkja van karbamiddal és E-vitaminnal. Meghívunk titeket, hogy fedezzétek fel a cosibella.hu kínálatát.

Ápolt és hidratált tenyerek

A tenyér, az arc és a nyak után a második olyan felület, amely a leghamarabb megmutatja az idő múlását és a bőr öregedését. A tenyér bőre nagyon hamar ráncosodik, petyhüdt és száraz lesz. Az olyan mindennapi tevékenységek, mint a mosogatás, vegyszerek használata kesztyű nélkül, valamint a gyakori kézmosás szappannal vezethet a bőr kiszáradásához, érdességéhez és irritáltságához. Ezért fontos, hogy a mindennapi bőrápolás során ne feledkezzünk meg a tenyerünk bőrének az ápolásáról.

Hogyan ápoljuk a tenyerünket

A mindennapi ápolás kulcsfontosságú, ahhoz, hogy a tenyér bőrét jó állapotban tudjuk tartani. A bolt felhozatalában találhatsz krémeket, balzsamokat, peelingeket és maszkokat tele értékes aktív összetevőkkel. Amikor fürdés után a testedet ápolod kozmetikumokkal, ne feledkezz meg a tenyeredről sem és kend be a kedvenc krémeddel. Ha kezet mostál szappannal, akkor is használj rajta balzsamot, hogy újra hidratált legyen. Érdemes hetente egyszer peelinget végrehajtani a tenyér bőrén, hogy eltávolítsd az elhalt sejteket a felhámból, valamint selymesen puha és lágy legyen. A tápláló maszkok használata segít a regenerációban és egy koncentrált aktív hatóanyag adaggal látja el a bőrt, ami kulcsfontosságú eleme a bőrápolásnak. Érdemes a kézkrémünket a kézitáskánkban vagy a kocsinkban tárolnunk, hogy mindig kéznél legyen, amikor száraznak érezzük

Termékek a bőr ápolásához

Hidratálás, regeneráció, hámlasztás - ezek mind alapvető dolgok a bőr állapotának a megőrzésében. Boltunk kínálatában olyan termékeket találsz, mint a:

  • kézkrémek és balzsamok - krémes állagúak, gyorsan felszívódnak, hatékonyan hidratálják, táplálják és regenerálják a bőrt
  • kézmaszkok - lehetnek krémek vagy szövetek. Hatékonyan látják el a bőrt a szükséges hatóanyagokkal, puhává és erősen hidratálttá teszik
  • kézpeelingek - tökéletesen hámlasztják az elhalt hámsejteket, így a bőr rendkívül simává és regenerálttá válik.
pixel