Kézápolás

Termékek száma: 21

Kevesen emlékezünk arra, hogy a kezünk és lábunk bőre nagyon vékony. Óvatos ápolást igényel, főleg, hogy a kezek legtöbbször a korunkat árulják. Ki vannak téve a külső hatásoknak, gyakran nem viselünk kesztyűt és megfeledkezünk róluk a mindennapi ápolás során. A kezek gondozása azonban egyszerű lehet. A legjobb módszer az, ha beszereztek magatoknak egy kézkrémet, és megszokjátok a használatát. Ezért a Cosibella ebben a szektorban is gondoskodik termékkínálatáról. A kezünknek leggyakrabban azonnal mosás után szüksége van hidratálásra, tehát egy védőrétegre, így jó, ha a krém a fürdőszobánkban is jelen van, és a mosási folyamatot lezáró elemmé válik. Használhatunk egészéjszakás kézmaszkokat is, lehetőleg pamutkesztyűvel kombinálva. Az UV-védelemre is érdemes gondolni. A láb bőre hasonló ápolást igényel. A lábfej felső része a kéz bőréhez hasonlít, vékony és finom. A lábfej alja azonban vastagabb, van egy további hámrétege, az ún tiszta réteg. Gyakran látjuk az elhalt bőr felhalmozódását a sarkakon, aminek önmagában is gondja van a hámlással. A száraz láb könnyen megreped, ami kihangsúlyozza és súlyosbítja a problémát. Éppen ezért érdemes egész éjszakára borogatást, maszkot használni a láb bőrére, hogy puhítsa. A hidratált bőrt könnyebb ápolni.


Milyen termékek segítenek elérni a hidratált és puha bőrt?

Egyedi csomagolásoknak köszönhetően a koreai Etude House márka kézkrémei nagyon népszerűek. Könnyed textúrájú termékek, tökéletesek a nyárra. Igényesebb, száraz, atópiás bőrre a lengyel Apis márka shea vaj alapú krémje vagy a Basiclab téli krémje és kézkrémje lesz a legjobb megoldás. Kéz és láb éjszakai ápolására maszk formájában tökéletes lesz az Iossi kenderolajos krém, természetes és ökológiai, kizárólag olaj alapú termék, extrém körülmények között is jó választás lesz, pl. téli sportoláskor. Tökéletes társ a nap folyamán, amely könnyedén elfér egy kis táskában is a Kose krém, amely nemcsak grafikai elrendezéssel, hanem az illatával és hidratáló hatásával is elcsábít. A lábak számára a Holika Holika speciális regeneráló maszkja van karbamiddal és E-vitaminnal. Meghívunk titeket, hogy fedezzétek fel a cosibella.hu kínálatát.

Cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsuk weboldalunkon. Szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja azok használatát. Róluk többet megtudhat az adatvédelmi irányelvek.
Close
pixel