La Roche-Posay

Termékek száma: 19

A bőrgyógyászok által széles körben ajánlott francia laboratóriumi dermokozmetikumok. A kozmetikumokat úgy állították össze, hogy a legkülönbözőbb bőrproblémákra feleljenek, beleértve az aknét, az ekcémát és a bőrallergiát. A márka küldetése, hogy megváltoztassa az érzékeny bőrűek életét. Nézd meg a márka kínálatát, és hozz enyhülést a bőrödnek!

A La Roche-Posay egy francia eredetű márka. Laboratóriumaikban dermatológusok állítják össze a hatóanyagokat, melyek számos bőrtípus igényeinek megfelelnek. Különös figyelmet fordítanak az érzékeny bőr ápolására, hogy azoknak enyhülést és kényelmet biztosítsanak.

A La Roche-Posay márka kozmetikumai

A termékeknek célzott hatása van különböző bőrproblémákra. Ezek széles választékában találsz regeneráló testbalzsamokat, arckémetket, szérumokat, gyengéd, fiziológiai habokat, tizstító zseléket, melyek nem rongálják a bőr hidrolipid gátját és olyan termékeket is, amik redukálják a tökéletlenségek mértékét. Nincsen hiány fejbőrápoló, hajápoló és UV-szűrős termékekben sem.

A La Roche-Posay termékek összetevői

A La Roche-Posay márka első osztályú dermokozmetikumokat készít, melyek rendkívül hatékony összetevőkben gazdagok. A kínálatot áttekintve, az alábbi hatóanyagokkal találkozhatsz:

  • niacinamid – a B3-vitamin származéka, erősíti a bőr védőrétegét, szabályozza a faggyútermelést, gátolja a pattanások megjelenését, a gyulladást és antiokszidánsként is hat.
  • ázsiai gázló – elsősorban enyhíti az irritációt, a bőrpírt és a gyulladást. Mi több segíti a bőr regenerációs folyamatait és hidratál.
  • szalicilsav – ez a sav zsírokban oldódik. Elsősorban a pattanásos és szennyezett bőr ápolásánál használják. Antibakteriális hatású, csökkenti a miteszereket és tisztítja a faggyúmirigyek úgynevezett pórusait.
  • ceramidok – kiegészítik a lipideket, ezzel is erősítve a bőr védőrétegét és is hidratálóan hat.
  • retinol – az A-vitamin származéka, az egyik leghatékonyabb ránc- és aknéellenes összetevő. Megnöveli a bőr rugalmasságát, ez elszíneződéseket világosítja, valamint csökkenti a tökéletlenségek mértékét.
  • koffein – ezt az összetevőt leggyakrabban a szemkörnyék ápolására használják. Javítja a bőr mikrokeringését, csökkenteve így a duzzanatokat és a sötét foltokat.
pixel