Natural Secrets

Termékek száma: 17

Lengyel márka, amely szenvedéllyel natúrkozmetikumokat készít, az igényes és tudatos vásárlókat megcélozva. A márkát a minket körülvevő természet ihlette, ezért csak a legjobb minőségű tiszta növényi olajokat, vajakat, növényi és virágkivonatokat használjuk a kozmetikában. Tekintsétek át széles választékát, amelyben az arcra és a testre szánt termékeket less-waste csomagolásokban találjátok meg!

A Cosibella a Natural Secrets kozmetikumok hivatalos forgalmazója Magyarországon. A tanúsítványt ezen a linken tekintheted meg.

SZÁRMAZÁS

A Natural Secrets egy 2013-ban alapított lengyel márka.

TERMÉKEK

A gyártó kézzel készített natúr szappanokat, arc- és testbőrápoló termékeket, kiegészítőket kínál.

ÉRDEKESSÉGEK

A márka ikonikus termékei utazási méretben is elérhetőek.

A márkát a minket körülvevő természet ihlette, ezért csak a legjobb minőségű tiszta növényi olajokat, vajakat, növényi és virág kivonatokat használják a termékeiben. A Natural Secrets termékei bőrgyógyászatilag teszteltek és tanúsítottak.

A márkának van egy Premium termékcsaládja, amelyben a legmagasabb koncentrációjú hatóanyagokat találjátok. Nekik köszönhetően a termékek hatékonyan hidratálják, fényesítik és táplálják a bőrt, valamint normalizálják, szabályozzák a faggyúmirigyek munkáját és öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. Kifejezetten az érzékeny, hajszáleres és problémás bőrre ajánlottak.

pixel