Vegán Arckrémek

Termékek száma: 79

Az állatok szerelmeseinek és azoknak, akik növényi összetevőket tartalmazó kozmetikumokat preferálnak, vegán krémek ajánlatot is készítettünk. Ezekben a termékekben nem találsz meg állati eredetű alapanyagokat! Feltétlenül ismerkedj meg velük.

Rendezés

Kinek válnak be a vegán arckrémek?

A vegán arckrémek bárki számára alkalmasak, aki természetes módon szeretné ápolni bőrét. Bőrtípustól függetlenül a vegán krémek megfelelő hidratálást, táplálást és védelmet biztosítanak. Különösen ajánlottak az érzékeny, allergiára hajlamos bőrűek és a vegán életmódot folytatók számára.

Olvass tovább

Vegán arckrémek: milyen összetevőket nem tartalmaznak?

A vegán arckrémek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket. Ha ilyen krémet választasz, biztos lehetsz benne, hogy a termék nem tartalmaz állati összetevőket, és nem tesztelik állatokon (az Európai Unióban nem lehet minden kozmetikai terméket állatokon tesztelni). Íme néhány példa az összetevőkre, amelyek nincsenek a vegán arckrémekben:

  • Tej: állati eredetű összetevő, amelyet gyakran használnak kozmetikumokban. A vegán krémek nem tartalmaznak tehéntejet vagy más típusú állati tejet.
  • Méz: népszerű összetevő, amely hidratáló és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik. A vegán krémek a méz helyett más természetes növényi összetevőket használnak.
  • Lanolin: juhgyapjúból kivont anyag, melyet hidratáló tulajdonságai miatt használnak. A vegán krémek kerülik a lanolint, helyette növényi olajokat, vajakat használnak.
  • Kollagén: a bőr rugalmasságáért felelős állati fehérje. A vegán krémek nem tartalmaznak állati eredetű kollagént, de használhatnak más növényi eredetű összetevőket, amelyek elősegítik a bőr rugalmasságát.

Ha vegán arckrémet választasz, nemcsak a bőröd egészségéről gondoskodsz, hanem az állatok és a környezet jólétéről is. Ez jó választás azok számára, kik a veganizmus értékeivel összhangban szeretnék ápolni bőrüket.

A vegán krémekben engedélyezett összetevők

A vegán arckrémek növényi összetevőkre támaszkodnak, hogy tápanyagokat és hidratálást biztosítsanak a bőrnek. Íme néhány összetevő, melyek megtalálhatók a vegán krémekben:

  • Növényi olajok: argán-, kókusz-, jojoba-, avokádó- vagy mandulaolaj tápanyagokkal, vitaminokkal és zsírsavakkal hidratálják, táplálják és regenerálják a bőrt.
  • Növényi vajak: sheavaj, kakaóvaj vagy mangóvaj hidratáló, nyugtató és védő hatásúak. Védik a bőrt a nedvességvesztéstől és elősegítik a bőr regenerálódását.
  • Növényi kivonatok: gyakran használnak például aloe verát, kamillát, zöld teát vagy körömvirágot. Nyugtató, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásuk van.
  • Gyümölcssavak: glikolsavat, tejsavat, mandulasavat vagy citromsavat használnak a vegán krémekben az elhalt bőr hámlasztására, az elszíneződések enyhítésére és a bőr általános állapotának javítására.
  • Vitaminok és antioxidánsok: a C-, E-vitamin és különböző típusú antioxidánsok védik a bőrt a szabad gyököktől, csökkentik az öregedés jeleit, javítják a bőr állapotát.

Milyen vegán arckrémet érdemes választani?

A vegán arckrém kiválasztásakor érdemes odafigyelni a bőr egyéni igényeire és preferenciáira az állag és illat tekintetében. Ha még mindig nem tudod, melyik vegán krémet vedd meg, oldalunkon számos arckrém van különböző bőrtípusokra és igényekre szabva. Választhatsz vegán hidratáló, tápláló, ránctalanító, mattító vagy érzékeny bőrre szánt krémet. Különböző állagú krémeket is találsz, például könnyű krémeket, géleket vagy gazdag emulziókat.
Biztosítsd bőrödnek a vegán értékeken alapuló gyengéd ápolást. Válassz olyan vegán krémet, amely mindent megad bőrének, amire szüksége van ahhoz, hogy egészségesnek, ragyogónak és védettnek tűnjön.

Lásd még: szérumok normál bőrre, vegán arcmaszkokkrémek normál bőrre

pixel