Dr. Jart +

Termékek száma: 45

A dél-koreai márka Dr. Jart+ arc- és testápoló kozmetikumokat, valamint BB krémeket kínál. A neve a "Doctor Join Art" rövidítése, amely a márka filozófiájára utal, amely a bőrgyógyászati ​​ismeretet és a művészetet ötvözi. A márka fontosnak tartja mind kozmetikumai receptjeit, mind csomagolásuk modern megjelenését. Tekintsétek meg a termékeit!

termékek száma: 30/45
Ha érdekel a koreai szépségápolás, a Dr. Jart + biztosan ismeritek. A 2004-ben alapított márka megérdemelt hírnévnek örvend szerte a világon, így Magyarországon is. Az ötletgazdája és alapítója Dr. Sung Jae Jung bőrgyógyász és Jin Wook Lee építész volt. Maga a neve a Dr. Jart +, amely a „Doctor Join Art” kifejezés egy variációja. A gyakorlatban ez nemcsak modern, laboratóriumokban gondosan kifejlesztett formulákat jelent, hanem a kozmetikumok modern megjelenését is – meglepő csomagolásokat és formákat, mint például a az ikonikus fátyolmaszkok esetén. A Dr. Jart + termékek a márka vásárlói által tapasztalt összes legfontosabb bőrproblémára próbálnak választ adni, kezdve az öregedés jeleitől, feszességének elvesztésétől, az első ráncoktól a tökéletlenségeken és pattanásokon át, elszíneződésekig, irritációig.

Jó design, a legjobb kompozíció – a Dr. Jart + érdemes tesztelni

Mi a véleményünk szerint abszolút telitalálat Dr. Jart +-tól, amit az áruházunkban találtok? Feltétlenül teszteljétek meg az ikonikus lapos arcmaszkok hatását, például a hidratáló vagy feszesítő tulajdonságokkal rendelkezőket. A tisztító hab is jól fogy az egész világon, valamint a híres Cicapair arckrém, amely korrigálja a bőrpírt. Ha további inspirációra van szükségetek, mindenképpen nézzétek meg ezeknek az őrülten hatékony kozmetikumoknak a színes és dizájnos kínálatát egyenesen Koreából!
pixel