Testkozmetika

Termékek száma: 323

A testápolás ugyanolyan fontos, mint az arcápolás. A test bőrének szükségletei szerint válassz olyan termékeket, amelyek alkalmasak lesznek számára. Válogathatsz többek között: hidratáló, puhító, tápláló, hámlasztó, tisztító, ellazító, önbarnító vagy napvédő termékek közül. Ahhoz, hogy megfeleljünk az ügyfeleink elvárásainak, olyan testtermékek széles választékát készítettük el, amelyek mindenki megelégedésére szolgálnak. Nézd meg, és kezdd el a testápolást!

termékek száma: 30/323

EREDMÉNYEK

A bőr igényei szerint válasszatok olyan termékeket, amelyek megfelelnek az elvárásotoknak, többek között: hidratáló, puhító, tápláló, nyugtató, regeneráló, világosító, hámlasztó, tisztító, lazító, frissítő, feszesítő, rugalmasító, kisimító, bronzosító, a bőr színt kiegyenlítő, zsírosító és védő.

PROBLÉMÁK

Itt megtaláljátok a bőr kezelését támogató kozmetikumokat, amelyek reagálnak a bőr egyéni problémáira, tökéletlenségeire, mint például: szárazság, érzékenység, látható erek, atópiás dermatitis, pikkelysömör, ekcéma, irritáció (borotválkozás, napozás után is), fénytelen, érdes, repedezett bőr, cellulit, striák, öregedés, izzadás, perifollikuláris keratózis, szőrnövekedés, viszketés, gyulladás és bakteriális bőrbetegségek.

TIPPEK

Az elhalt hámréteg rendszeres eltávolítása nagyon fontos eleme a bőrápolási rutinnak. Használjátok kedvenc bőrradírt, hámlasztó balzsamot vagy kefét csúszó mozdulatokkal a szív felé. Ezzel egyidejűleg masszázst is végeztek, és az ilyen kezeléseknek köszönhetően feszesítitek a bőrt, ami segít a striák és a narancsbőr elleni küzdelemben, valamint megakadályozza a keratózist és a benőtt hajszálakat.

pixel