Sminklemosók

Termékek száma: 142

A sminkeltávolítás az esti bőrápolási rutinnak elengedhetetlen része. A kozmetikumok, mint a micellás vizek, olajok, balzsamok és tejek feloldják a színes kozmetikumokat és az SPF maradékokat. A használatukkal végzett bőrtisztítás csak az első szakasz. A második az alapos arcmosás, gél vagy hab használatával. Találd meg a kedvenceidet a kínálatunkban!

termékek száma: 30/142

Sminklemosók

A smink eltávolítása az esti arcápolás első lépése. Ez rendkívül fontos. A bőrtisztítás hatékonysága ettől a kezeléstől függ. Minél jobban elvégezzük, annál könnyebb lemosni a bőrt, és felkészíteni a szérumokban, krémekben stb. lévő hatóanyagok felszívódására. Ezért nem szabad alábecsülni ezt a lépést. Ahhoz azonban, hogy a sminket gond nélkül le tudd mosni, szükséged van a megfelelő kozmetikumra. Ezért készítettük el a különböző összetételű sminkeltávolító termékek széles választékát.

Olvass tovább

Milyen sminklemosó kozmetikumokat kínálunk?

Az áruházban négy különböző típusú sminklemosó készítmény áll rendelkezésre. Ezek:

  • olajok – tartalmaznak olyan összetevőket, amelyek segítenek feloldani a szennyeződéseket. Nagyon gyengéd formulával rendelkeznek, így különösen az érzékeny, száraz és sérülésre hajlamos bőr tisztítására alkalmasak;
  • balzsamok – ezek meglehetősen sűrű, krémes állagúak, amelyek nem hagynak ragacsos vagy zsíros érzetet. E termékek összetételében olyan anyagok vannak, amelyek elősegítik a smink feloldódását és lemosását;
  • tejek – ezek kevésbé gazdagok, mint a balzsamok, de zsíros réteget hagyhatnak a bőrön. Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek lemosni a sminket és más szennyeződéseket, ugyanakkor elősegítik a felhám ápolását;
  • micellás folyadékok – könnyű, vizes állagúak. Ezért ezeket vattapamacsok használatával kell az arcra felvinni. A micellás vizek micellákat tartalmaznak, amelyek segítenek magukba vonni a szennyeződéseket, és eltávolítani azokat a bőrről. Ezeket a kozmetikumokat nem kell leöblíteni, noha ez ajánlott.

A kínált termékeket minden bőrtípusra lehet használni. A kozmetikum kiválasztása elsősorban a Te igényeidtől és attól is függ, hogy miként tisztítod az arcodat.

Sminklemosó termékek – hogyan használjuk?

A sminklemosó termékeket némileg eltérő módon használják. Az olajokat és a balzsamokat be kell masszírozni az arcbőrbe, hogy a bennük lévő összetevők segítsenek feloldani a szennyeződéseket. Viszont a tejet vagy micellás vizet egyszerűen egy vattakorongra kell felvinni, és néhány másodpercre a kívánt területre felvinni. Ennek eredményeként a bőr dörzsölés nélkül tisztítható. Teszteld a sminklemosó kozmetikumokat a gyakorlatban, és találd meg a számodra legjobbat.

pixel