Sensum Mare

Termékek száma: 11

Férfiak által alapított lengyel márka, amelyet a nőknek számára és a bőrszükségleteiket szem előtt tartva hoztak létre. Olyan kozmetikumokat kínál, amelyek óceáni komplexumokon alapulnak, például algákon vagy a norvég gleccserből származó vízen. A márka alappillérei a tesztelt alapanyagok biztonsága, a női erő, a környezetvédelem. Nézzétek meg és győződjetek meg saját szemetekkel!

SZÁRMAZÁS

A Sensum Mare egy lengyel kozmetikai márka.

TERMÉKEK

A márka természetes dermokozmetikumokat kínál az arcbőr ápolására és tisztítására.

ÉRDEKESSÉGEK

Minden Sensum Mare kozmetikum óceáni hatóanyag-komplexeken alapul, mint például algák vagy norvég gleccservíz.

A Sensum Mare termékek hatékonysága a hatóanyagok egyedi és bevizsgált kombinációin, valamint számos kitüntetésen és díjon alapul. A márka termékei révén a bőr megfelelő hidratáltságának biztosítására, valamint regeneráló, rekonstrukciós és öregedésgátló tulajdonságaira helyezi a hangsúlyt.

A kozmetikumok olyan termékcsaládokra vannak osztva, amelyek megfelelnek az érett, érzékeny, száraz és vegyes bőr igényeinek. Az ALGOPURE termékcsaládban tisztító termékeket találtok. Ezután tonizálhatjátok bőrt a hidratáló ALGOTONIC tonikkal. Az ALGORICH termékcsalád rendkívül tápláló összetevőket és gazdag textúrát tartalmaz, az ALGOLIGHT termékcsalád pedig könnyebb, amely a kombinált bőrre ajánlott. Az ápolást az ALGOEYE szemkörnyékápoló krém egészíti ki, mely csökkenti a fáradtság jeleit és megfiatalítja a tekintetet. A márka fő pillérei a tesztelt összetevők biztonsága, hatékonyságuk ismerete, a nők és az értékes tengeri nyersanyagok ereje. A szimbóluma a tengeri világra utaló csepp, amelyből kozmetikumai erőforrásait és hatóanyagait meríti.

pixel