Arckrémek hajszáleres bőrre

Termékek száma: 42

A hajszáleres bőr igényes, gyengéden kell bánni vele. Érdemes olyan termékeket használni, amelyek összetevői megnyugtatják őt, és erősítik az érfalakat. Kínálatunkban számos olyan ajánlatot találsz meg, amelyek segítenek csökkenteni a hajszálerek láthatóságát és a bőrpírra való hajlamot. Tudj meg többet a hajszáleres bőrápolásról, és nézd meg a blogbejegyzésünket!

Rendezés

Krémek hajszáleres bőrre

A hajszáleres bőr nagyon vékony, ezért hajlamos a sérülésekre és a bőrpírra. Ápolásának ezért a felhám megerősítésén és védelmén kell alapulnia. Ebben segítenek Neked a megfelelően kiválasztott, hajszáleres bőrre való krémek. Ezek a kozmetikumok könnyű, gyengéd formulával rendelkeznek, amelyek gyorsan felszívódnak.

Olvass tovább

Krémek a hajszáleres bőrre – mit tartalmaznak?

Kínálatunkban találsz az alábbi felhasználásra tervezett termékeket:

  • nappalra – tartalmaznak SPF-szűrőket, amelyek segítenek megvédeni a nap irritáló sugarai ellen, és olyan összetevőket, amelyek segítenek csökkenteni a bőrpírt, például édesgyökérkivonatot és mezei zsurlót;
  • éjszakára – összetételükben olyan összetevőket találhatók, amelyek támogatják a felhám regenerálódását és hidratálását, valamint enyhítik a duzzanatot és az irritációt. Ilyen például a szkvalán vagy a panthenol. Ezen kívül találsz bennük például K-vitamint vagy növényi kivonatokat, amelyek segítenek a hajszálerek erősítésében.

Profitálj ajánlatunkból, és gondoskodj hajszáleres bőrödről éjjel-nappal.

Lásd még: éjszakai maszkok, géles maszkok, napozás utáni arckrémekszájápolás

pixel