Khadi

Termékek száma: 38

SZÁRMAZÁS

A Khadi egy indiai szépségápolási márka.

TERMÉKEK

A Khadi olyan arc-, test- és hajápoló termékeket hoz létre, amelyek gyógynövények és bio olajok jótékony hatását használják ki. A csomagolásuk újrahasznosítható.

ÉRDEKESSÉGEK

A cég az indiai Khadi mozgalomból származik, amelynek 1920-tól Mahatma Gandhi kezdeményezésével a vidéki közösségek szakmailag aktivizálását, az önfoglalkoztatás és a kisvállalkozások fejlődésének elősegítését célozta.

Ayurvédikus szakemberek kozmetikai recepteket készítenek a Khadi termékekhez a jó és egészséges élet filozófiája alapján, indiai gyógynövények és bio olajok felhasználásával.

A Khadi elsősorban a természetes hajfestékeiről híres, amelyek a Body Art Quality szín kategóriába tartoznak. A termesztésükhöz növények és gyógynövények legjobb részeit használnak fel. Amellett, hogy még az ősz hajat is alaposan befestik, táplálják, erősítik és fényessé varázsolják.
Henna - A tiszta henna vörös/piros színű.
Indigo - sötétkék árnyalattal, fekete színbe esik.
Cassia (más néven Senna) - arany/mézes árnyalatot kölcsönöz a hajnak, de nincs tipikus színező, és mindenekelőtt kondicionáló hatású.

A márka BDIH tanúsítvánnyal rendelkezik, amely igazolja az összetevők természetes eredetét, és garantálja, hogy a festékek nem tartalmaznak tartósítószert, oxidálószert, mesterséges aromát és színfokozót.

termékek száma: 30/38
Cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsuk weboldalunkon. Szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja azok használatát. Róluk többet megtudhat az adatvédelmi irányelvek.
Close
pixel