Önbarnító testkrém

Termékek száma: 10

Egy egész évig tartó barnulás? A test önbarnítókkal ez lehetséges és nagyon egyszerű! Néhány órán belül egészséges, barna színt adnak a bőrnek. További előny a kívánt barnaság elérése anélkül, hogy a bőrt káros napsugárzásnak kellene kitenni. Tekintsd meg a kínálatunkban lévő önbarnítókat!

Egész éven át tartó barnulás

A lebarnult bőr a napos nyári napokat juttatja az ember eszébe, olyan időket, amikor a tengerparton ült és pihent. Azonban ez a hatás már biztonságos módon elérhető az egész év során. A túl sokáig és felelőtlenül vagyunk kitéve a nap sugarainak, számos kellemetlen következménynek lehetünk tanúi, többek között a bőrpírnek, elszíneződés vagy a leégés. Ezért a önbarnítók remek és nem invazív módja a kívánt hatás elérésének.

Olvass tovább

Hogyan használjuk az önbarnítót?

Fontos, hogy megfelelően előkészítsük a bőrt. Az önbarnító tervezett használata előtt egy nappal érdemes peelinget végrehajtani, annak érdekében, hogy eltávolítsuk az elhalt hámsejteket az epidermiszről, kisimítsuk és hidratáljuk a bőrt. Ezért a peeling után masszírozz be a bőrbe egy tápláló és hidratáló balzsamot, olajat, vagy krémet. Az önbarnítók különböző formában elérhetőek. Lehetnek krémek, szérumok, balzsamok vagy habok. A krémes termékek esetében elég, ha rendszeresen bemasszírozzuk a bőrbe, hogy fokozatosan építsük fel a barnulást. A bronzosító habok esetében a felvitelt egy speciális kesztyűvel kell megoldani, az utasítás függvényében egy, két vagy akár egész éjszakán keresztül a bőrön kell hagyni és végül le kell mosni. Ez a leggyorsabb módja az egyenletes, egészséges barnulásnak, amely hosszan megmarad a bőrön.

Az önbarnítók működése

A lebarnult és bronzszínű bőrt nagyon hamar és meglepően könnyen el lehet érni. A lebarnult hatásért a kozmetikumokban leggyakrabban a dihidroxiaceton (DHA) a felelős. Melanin azaz színezőanyag termelésére stimulálja a bőrsejteket. Az összetevők közt fellelhető még számos segédanyag, mint például a eritrulóz, ami támogatja a DHA működését, répaolaj, amely kiemeli a barnulás színét. Az összetevők gazdagítva vannak bőrápoló anyagokkal is, például:

  • hialuronsav - képes megkötni a vizet az epidermiszben, erősen hidratálja a bőrt, növeli annak feszességét és rugalmasságát,
  • kókuszvíz - frissítő hatású, hidratálja a bőrt,
  • kakaóvaj - okkluzív réteget hoz létre a bőrön, véd a külső tényezőktől,
  • aloe - csillapítja az irritációt és a bőrpírt, támogatja a bőr regenerálódását, hidratál,
  • betain - kisimítja, hidratálja a bőrt, csillapítja az irritációt,
  • málnakivonat - antioxidáns és nyugtató hatású,
  • panthenol - regenerál és csillapítja az irritációt.

Önbarnító gyártók

Üzletünk kínálatában számos önbarnító kozmetikumot találsz. Ha azon töprengesz, hogy melyiket vegyed meg, ismerd meg különböző márkák portfólióit. A St. Moriz a bronzosítókra van specializálódva. Felhozatalában szérumok, balzsamok, habok, permetek és mousse-ok is találhatóak, melyek segítségével a lebarnulás különböző szintjeit érheted el. Kedvtől függően az alábbi opciókból válogathatsz: light, medium, dark. Továbbá a lengyel Lirene gyártó habokat és organikus barnító vizeket kínál spray formájában. A Veoli Botanica a népszerű habot és balzsamot kínálja bronzosító algakivonattal.

pixel