Trust My Sister

Termékek száma: 17

Ápoljátok a hajatokat a Trust My Sister segítségével! Ez egy kozmetikai cég, amely minden típusú haj ápolásának, helyreállításának és erősítésének dedikált szerek gyártásában specializálódott. Haj típustól függetlenül a márka kínálatában rengeteg dedikált natúrkozmetikum található. Ezek samponok, balzsamok, maszkok, tápláló olajok és hajformázó szerek. Nézzétek meg a Cosibella.hu oldalt, és válasszatok valamit magatoknak!

Kozmetikumok egyenes, hullámos és göndör haj ápolására

Az eredeti Trust My Sister hajkozmetikumok, amelyek a mindennapi hajápolásra szolgálnak, három termékkategóriában szerepelnek, hajporozitástól, azaz a haj kutikula természetes elválási fokától függően. Ezek alacsony, közepes és magas porozitású hajra samponok, balzsamok és hajmaszkok, azaz alkalmasak egyenes és sima, hullámosodásra és természetesen göndörödésre hajlamos hajra. A Trust My Sister kozmetikumok minden kategóriája kissé eltérő összetételű és más tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak minden hajtípus megfelelő ápolásához.

Válogatott termékek a Trust My Sister-től – hajatok szépségéért

Amikor felkeresitek az áruházunkat, lehetőségetek van ennek az egyre népszerűbb márkának válogatott kozmetikumaihoz nyúlni. Ezek alacsony, közepes és magas porozitású hajra alkalmas hajmaszkok és samponok. Összetételükben sokféle növényi alapú terméket találtok, amelyek nemcsak a haj megfelelő táplálását, hanem annak optimális hidratálását, fényességét és simaságát is szolgálják. Az üzletben megtalálhatóak a márka által kínált speciális krémek és gélek hajformázáshoz, pamut törölközők, sőt mikroszálas sapkák is.

Hajtípustól függetlenül a Trust My Sister rengeteg természetes kozmetikumot kínál a napi ápoláshoz és hatékony helyreállításhoz, a gyenge haj erősítéséhez és a formázás megkönnyítéséhez. Segítségünkkel megrendelhetitek a titeket érdeklő termékeket. Samponokat, balzsamokat, maszkokat és még sok mást árulunk. Meghívunk titeket rendelés leadására!
pixel