Ránctalanító krémek

Termékek száma: 98

Az érett bőr speciális feladatokhoz való kozmetikumokat igényel, tehát hatóanyagokban gazdag ránctalanító krémeket. Átfogóan gondoskodnak a bőr állapotáról, fokozzák a bőr feszességét és rugalmasságát. Kínálatunkban olyan krémekeket találsz meg, amelyek támogatják az öregedés jelei elleni küzdelmet – okvetlenül nézd meg őket!

Rendezés

Ránctalanító krémek

A ráncok az öregedés egyik jele. Hogy lassítsd ezeket, például ránctalanító krémekhez folyamodhatsz. Ezek a kozmetikumok rendszeres használatra készültek – nappalra és éjszakára. Gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaznak, amelyek megfelelnek az érett és öregedő bőr igényeinek. Ezek olyan anyagok, amelyek nemcsak a már megjelent ráncok elleni küzdelemben segítenek, hanem a további ráncok megjelenésének lassításában is.

Olvass tovább

Ránctalanító arckrémek – mi található az összetételükben?

A ránctalanító krém kiválasztása során különös figyelmet kell fordítani az összetételre. A kozmetikum receptúrájában például a következőknek kell szerepelniük:

  • csiganyálka vagy hialuronsav, amelyek elősegítik a bőr hidratálását,
  • C-vitamin vagy retinol, amelyek támogatják az antioxidáns folyamatokat,
  • Q10 koenzim, amely segít feszesebbé és rugalmasabbá tenni a felhámot,
  • kollagén, amely segít fenntartani a bőr rugalmasságát.

Ne feledkezz meg az UV-szűrőkről sem, amelyek segítenek az öregedésért felelős szabad gyökök elleni védelemben! Ez a ránctalanító nappali krémek elengedhetetlen összetevője.

Ne várj a ráncok megjelenéséig. Kezdd meg az ellenük történő védekezést még ma.

Lásd még: retinol krémek, retinol szérumokszemszérumok

pixel