Testpermet

Termékek száma: 2

A testpermetek olyan kozmetikumok, amelyek alkalmazási formája megkönnyíti és felgyorsítja az ápolást. A spray-termékek különféle összetevőket is tartalmazhatnak, beleértve a hidratáló és nyugtató anyagokat vagy szűrőket, amelyeknek köszönhetően a köd emellett véd a napsugárzás ellen. Tekintsd meg, milyen ködöket találsz meg a kínálatunkban, és fűszerezd a testápolásodat!

A parfümök évezredek óta kísérik az emberiséget. Mára újra egyszerűsödnek a kompozícióik, határozottan természetesebbek, bőrbarátabbak, jobban harmonizálnak a személyiséggel. Ez azért fontos, mert egy jól megválasztott illat egyfajta eredeti „aláírásunk” lehet – valami, amivel változatlanul azonosulunk. Az illattal is érdemes játszani, alkalomtól, évszaktól, stílustól, de egyéni igényeinktől függően is váltogatni. Hiszen a parfümök ugyanúgy hathatnak érzékszerveinkre, mint az aromaterápiában használt illóolajok: egyes illatanyagok energiát adnak, mások ellazítanak; egyesek felmelegítenek télen, mások kellemes hűvösség benyomását keltik, amire nyáron annyira vágyunk.


Hogyan használjunk parfümöket, hogy a legjobban illjenek hozzánk?

Ha megtaláltátok az illatot, próbáljátok meg helyesen használni. Egy idő után a parfüm észrevehetetlenné válik számunkra – csak megszokjuk az illatát. Érdemes megemlékeznünk róla, mielőtt kedvenc parfümünk csomagolásához nyúlnánk – így elkerülhetjük a túlzást és a nehézkes hatást. Az illatnak meg kell kötődnie a bőrhez, és nem körülvenni, mint egy aromás felhő. Ezt szem előtt tartva nem csak spray formájú parfümöket tesztelhettek. A krém vagy méhviasz formájú természetesebben harmonizálnak a testtel. Hogyan kell alkalmazni őket? A legjobb hely az, ahol a bőr a legvékonyabb (azaz a csukló belső része, a könyökhajlatok, a fülcimpák, a nyak és a dekoltázs). Az alatta keringő vér természetesen felmelegíti a parfümöt, fokozva annak illatát.

Cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsuk weboldalunkon. Szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja azok használatát. Róluk többet megtudhat az adatvédelmi irányelvek.
Close
pixel