Testpermet

Termékek száma: 5

A testpermetek olyan kozmetikumok, amelyek alkalmazási formája megkönnyíti és felgyorsítja az ápolást. A spray-termékek különféle összetevőket is tartalmazhatnak, beleértve a hidratáló és nyugtató anyagokat vagy szűrőket, amelyeknek köszönhetően a köd emellett véd a napsugárzás ellen. Tekintsd meg, milyen ködöket találsz meg a kínálatunkban, és fűszerezd a testápolásodat!

Rendezés

A parfümök évezredek óta kísérik az emberiséget. Mára újra egyszerűsödnek a kompozícióik, határozottan természetesebbek, bőrbarátabbak, jobban harmonizálnak a személyiséggel. Ez azért fontos, mert egy jól megválasztott illat egyfajta eredeti „aláírásunk” lehet – valami, amivel változatlanul azonosulunk. Az illattal is érdemes játszani, alkalomtól, évszaktól, stílustól, de egyéni igényeinktől függően is váltogatni. Hiszen a parfümök ugyanúgy hathatnak érzékszerveinkre, mint az aromaterápiában használt illóolajok: egyes illatanyagok energiát adnak, mások ellazítanak; egyesek felmelegítenek télen, mások kellemes hűvösség benyomását keltik, amire nyáron annyira vágyunk.

Olvass tovább


Hogyan használjunk parfümöket, hogy a legjobban illjenek hozzánk?

Ha megtaláltátok az illatot, próbáljátok meg helyesen használni. Egy idő után a parfüm észrevehetetlenné válik számunkra – csak megszokjuk az illatát. Érdemes megemlékeznünk róla, mielőtt kedvenc parfümünk csomagolásához nyúlnánk – így elkerülhetjük a túlzást és a nehézkes hatást. Az illatnak meg kell kötődnie a bőrhez, és nem körülvenni, mint egy aromás felhő. Ezt szem előtt tartva nem csak spray formájú parfümöket tesztelhettek. A krém vagy méhviasz formájú természetesebben harmonizálnak a testtel. Hogyan kell alkalmazni őket? A legjobb hely az, ahol a bőr a legvékonyabb (azaz a csukló belső része, a könyökhajlatok, a fülcimpák, a nyak és a dekoltázs). Az alatta keringő vér természetesen felmelegíti a parfümöt, fokozva annak illatát.

Villámgyors felfrissülés a dezodoroknak és testpermeteknek köszönhetően

Gyors bőrápolás? Mi sem egyszerűbb. A spray termékeknek köszönhetően egy pillanat alatt felfrissülsz, hidratálósz vagy megnyugtatod a tested. Ez a megoldás remek választás a számodra, ha nem szereted az értékes idődet a fürdőszobában krémek és balzsamok bemasszirozásával tölteni. A termék konkrét hatásán felül, minden permet frissítő érzést nyújt a bőröd számára.

Milyen összetevőket találsz a sprékben

Az, hogy mi a termék rendeltetése, egyúttal meg is határozza annak összetevőit. A spray kozmetikumokban leggyakrabban enyhítő, hidratáló, UV-szűrő, barnító és fényesítő hatóanyagok találhatók.

  • szkvalán – hidratáló és nedvesítő. Újjáépíti a bőr hidrolipid gátját, valamint gyorsítja a regenerációját.
  • UV-szűrők – védika bőrt a nap káros sugárzásától. Öregedésgátlóként is hat.
  • E-vitamin – erős antiokszidáns, ami azt jelenti, hogy meggátolja a bőr idő előtti öregedését
  • dihidroxi-aceton – ez eegy barnító anyag. Egészséges lebarnulás hatását kelti.
  • aloe vera – enyhülést hoz az irritált bőrnek. Ezen felül hidratál és segíti a regenerációt.
  • fénylő részecskék – a szépségápolási termékek egyik hozzáadott anyaga. Biztosítják a ragyogó és tündöklő bőr hatásást.
  • hidrolátok – 100%-ban természetes virág-, illetve növényvíz. A növénytől függően - melyből kinyerték –, lehet más és más hatásuk. A hidrolátok általában hidratálnak, megnyugtatják a bőrt és gyulladásgátlóként hatnak.

A permeteket csak nyáron lehet használni?

A legtöbb ember a nyárral köti őket össze frissítő hatásuk miatt, amire a forró napokon van szükség. Azonban ezeket a spay-ket egész évben lehet használni. A legfontosabb, hogy mi a rendeltetésük. Azokat, amelyek feladata a hidratálás, az irritáció enyhítése és a védőrétegek megerősítése minden évszakban érdemes használni. A Bioderma márka kínálatában enyhítő spray-k is találhatók, melyek biztosan enyhülést hoznak az irritált, vagy sérült bőrnek. A Hagi márka gyönyörű, fényesítő premettel rendelkezik, arany részeczkékkel. St. Moritz barnító krémeket kínál, melyek egyenletesen és természetesen lebarnult bőr hatását keltik, míg az Ausztralian Gold különleges zselével látta el spréit, mely megvédi a bőrt a nap káros sugaraitól.

Kellemes illatú spray-k és permetek

Sokak számára a kozmetikumok illata különösen fontos. Amikor egy termék a magas fokú hatékonysága mellé még csodásan is illatozik, használata még kellemesebb lesz, élénkítve az érzékeket. A Hagi márka kivételesen finom illatú kozmetikumokat kínál: érzéki barnító permetet fűszeres illattal, valamint fényesítőt citrus aromájával. A Lirene márkának a barnító permete édes, kókuszos illattal öleli át az érzékeidet.

Milyen srpray-t érdemes választani?

Amennyiben azon gondolkozol, hogy mely terméket vedd meg, érdemes tisztában lenni annak funkcióival és sajátosságaival. Ismerd meg a rendeltetését.

  • hidratálás – ezen termékek minden bőrtípuson alkalmazhatók, évszaktól függetlenül. Ez egy kényelmes alternatíva, ha nincs időd magadat balzsamozni, de fontos a számodra a gyors és kiemelkedő hatás.
  • Irritáció enyhítése – egy remek választás a legégett bőrre, horzsolásokrato és bőrpirre. Ez a fajta spray általában nagyon apró permetcseppeket bocsát ki, melyek gyengéden hullanak a bőrre, megelőzve a további irritációt.
  • UV-védelem – a lehető leggyorsabb és legpraktikusabb módja a naptej felvitelének a bőrre. Megfelel a mindennapokban és a strandon egyaránt, ahol többször is használni kell a nap során.
  • barnítás – olyan termékek, melyek segítik a bőrt a barnulásban. Ezek a permetek lágyabb hatást fejtenek ki mint az önbarnítók, ennek köszönhetően ez remek választás azoknak, akik nem jártasak az önbarnításban, vagy céljuk a gyengédebb hatás.
  • fényesítők – permetek csillogó darabkákkal. Hatásuk elsősorban szépítő. Kifejezetten alkalmasak nagyobb események előtt, amikor szeretnéd, hogy a bőröd ragyogjon. Gyakran hidratáló összetevőkkel van gazdagítva.
pixel