Műszempillák

Termékek száma: 33
Rendezés

Műszempillák - a tökéletesen hangsúlyozott tekintet

A soros vagy a tincses műszempillák gyors módja annak, hogy definíciót adj a sminkednek. Íme néhány ok, amiért érdemes használni őket, hogy változatosabbá tedd mindennapi sminkedet:

  • Volument és hosszúságot adnak: többféle hosszúságú és formájú változatban kaphatók, így tetszés szerint meghosszabbíthatod a szempilládat, és határozottságot adhatsz a sminkednek.
  • Kiemelik a tekintetet: tökéletesen kiemelik a szemed formáját, mélységet és definíciót adnak a tekintetednek. Az aszimmetria korrigálásának is egyszerű módja.
  • Tökéletes a nagy alkalmakra: a soros vagy tincses szempillák nemcsak a mindennapokra, hanem különleges alkalmakra is megoldást jelentenek. A megfelelő szempillák eleganciát kölcsönöznek, és kiemelnek Téged a tömegből.
  • A rövid és ritkás szempilláknak való segítség: ha gyenge, rövid szempilláid vannak, a műszempillák felhelyezése remek módja lehet a dúsításának. Ezzel olyan hatást érhetsz el, amire a szempillaspirál önmagában nem képes.

Olvass tovább

Hogyan válaszd ki a műszempillák formáját és hosszúságát?

A szempillák megvásárlása előtt néhány tényezőt figyelembe kell venned, hogy kiválaszd a számodra ideális hosszúságot, formát és modellt:

  • A szemformádtól függően különböző szempillamodellek illenek Hozzád. Ha például kerek formájú szemed van, válassz olyan szempillákat, amelyek kissé megnyúltak kifelé. Ha viszont mandula alakú a szemed, akkor egyenletes szőrszáleloszlású műszempillákat választhatsz.
  • A természetes szempillák hossza: jó ötlet, ha a műszempillák arányosak a természetes szempilláid hosszával, és nem rövidebbek náluk. Másrészt a túl hosszú és kiemelkedő szempillák karikatura hatást eredményezhetnek. Válassz olyan hosszúságot, amely a legkényelmesebb Neked, és amely illik a sminkedhez.
  • Preferencia és alkalom: A piacon rengeteg különböző típusú, formájú és stílusú műszempilla létezik. Egyesek lehetnek természetesebbek, mások látványosak és vastagok, megint mások pedig nagyon finomak. Attól függően, hogy a mindennapi viselethez vagy a különleges alkalmakra szánt szempillákra van szükséged, kiválaszthatod, milyen hatást szeretnél elérni.

Hogyan tegyük fel a műszempillát?

Kezdd azzal, hogy enyhén bevonod a természetes szempilládat szempillaspirállal. Ezután válassz egy Neked megfelelő ragasztót, és folytasd a műszempillák felhelyezését a szemhéjra. Íme néhány tipp, ami segíthet ebben a folyamatban:

  • Készítsd elő a kiválasztott szempillákat. Ha soros szempillákra esik a választásod, próbáld fel a szemedre, hogy lásd, milyen hosszúságra kell vágni őket. Ezután vágd le egy picit a szempillákat, hogy igazítsd a hosszukat a saját szempillasorodhoz.
  • Vigyél fel egy vékony réteg ragasztót a műszempilla csík mentén. Ügyelj arra, hogy egyenletesen oszoljon el. Tincses műszempillák esetén a csomók tövére is vigyél fel egy vékony réteget. Hagyd, hogy az előkészített műszempillasor kissé megszáradjon.
  • Óvatosan helyezd fel a műszempilla sort a természetes szempillavonalra. Nyomd le középen és mindkét oldalon. Az egész sornak jól kell tartania, különben a szempillák le fognak válni. Tincses műszempillák esetén ragaszd fel őket fokozatosan a szem közepétől kezdve a külső sarok felé haladva.
Lásd még: highlighterek, ajakrúzsok, szemöldökceruzákajak ecsetek
pixel