Timeless

Termékek száma: 25

Az amerikai Timeless márka termékeit különösen rövid összetevők jellemzik, amelyek mentesek a felesleges anyagoktól. Ennek ellenére formulái rendkívül hatékonyak – ez a tesztelt hatóanyag-tartalmának köszönhető. A receptek egyszerűsége miatt még érzékeny bőrűek is biztonságosan használhatják. Ismerkedjetek meg a kínálatunkkal, és nézzétek meg az útmutatónkat – ez segíteni fog a megfelelő termék kiválasztásában.

A Cosibella a Timeless kozmetikumok hivatalos forgalmazója Magyarországon. A tanúsítványt ezen a linken tekintheted meg.

A Timeless egy kaliforniaii márka, amely 2009-ben jelent meg a piacon, azóta a kínálatát a legjobb minőségű és átlagon felüli hatású hatóanyagokkal színültig teli új termékekkel egészíti ki. A Timeless termékek sokféle bőrtípus tulajdonosai számára ajánlottak, az érzékeny a problémás és az érett bőr. Az idő megállítása és az arcszín fiatalos megjelenésének meghosszabbítása még a cég nevébe is bele van írva (az angol "timeless" szó egyrészt idő nélkülként érthető, másrészt "időtlenként"). A kaliforniai márka igyekszik olyan speciális termékeket létrehozni, amelyek nem csak a legigényesebb bőrrel, hanem a természetes környezettel is barátságosak. Az időtlen formulákat gyakran üveg csomagolásokba rejtik, és maga a cég is arra buzdítja vásárlóit, hogy hasznosítsák újra a palackokat.

Állítjátok meg az időt a Timeless átfogó gondoskodással

A Timeless kínálatból mit érdemes a piperetáskában tartani? Mindenekelőtt természetes és 100%-os tisztaságú argán olajt, amely nem csak a smink eltávolítására, hanem egyfajta éjszakai szérumként is tökéletes. Érdemes még kipróbálni az arc- és szemkörnyékápoló krémeket, a vitaminos vagy hialuronsavas szérumokat vagy a hatóanyagos arcpermeteket is. A Timeless nemcsak az ápolószerek, hanem hasznos ápolási kellékek is, mint például speciális derma roller az otthoni tűs mikrodermabrázióhoz. Öregedésgátló vagy halványító és elszíneződéseket gátló kozmetikumokkal kombinálva a professzionális szalonokban végzett kezelésekhez hasonló csodákat tesznek.
pixel