Ajak smink

Termékek száma: 362

A szájsmink tökéletesen kiegészíti a stilizációt, kifejező színek pedig kiemelik a ragyogó mosolyt. Emiatt érdemes olyan rúzs vagy szájfény után nyúlni, ami színnel vagy fényes felülettel fedi az ajkakat. Tekintsd át az áruházunk kínálatát és válaszd ki a szépségtípusodhoz megfelelő terméket!

termékek száma: 30/362

Ajaksmink - kozmetikumok a hétköznapokra és eseményekre

Sokan lemondanak az ajaksminkről. Ez nagy hiba! A megfelelő smink teltebbé és vonzóbbá teszi az ajkakat. E hatás eléréséhez vásárolj megfelelő dekoratív ajakkozmetikumokat. Kínálatunkban rúzsok, szájfények, tintek, kontúrok és ajakceruzák széles választéka található. A piac vezető márkáitól származnak, többek között: Annabelle Minerals, Claresa, CLIO, Etude House és Lilybyred. Válassz tucatnyi színváltozat közül, és illeszd a termék tökéletes árnyalatát a körülményekhez, öltözködési stílushoz, szépségtípushoz és évszakhoz.


Olvass tovább

Ajaksmink kozmetikumok - hogyan válasszunk?

A kínált ajaktermékek nemcsak színükben, hanem rendeltetésükben is különböznek egymástól. Ajánlatunk a következőket tartalmazza:

  • sminkek – krémes, selymes állaguk van. Könnyen felvihetők és gond nélkül lemoshatók. Olyan összetevőket tartalmazhatnak, amelyek támogatják az ajakakat. Nem szárítják a bőrt. Jól használhatók minden nap;
  • szájfények– Könnyű, zselés állag jellemzi őket. Kényelmes applikátorral ellátott csomagolásban érkeznek, amely megkönnyíti a termék ajkakra való felvitelét. Egyetlen mozdulat is elég ahhoz, hogy a hatás látható legyen! Ezek a termékek csillámos részecskéket tartalmaznak, amelyek elősegítik a fényes ajkak hatásának elérését;
  • Ajaktintek rendkívül könnyű állagú ajakfestékek. Pigmentjeik behatolnak a bőrbe, így a hatás nagyon természetes és egyben meglehetősen tartós. Tökéletes azoknak, akik határozott ajkakra vágynak, de nem szeretik a ragacsos hatást, például rúzs vagy szájfény felvitele után. Ez a trend a koreai sminkben is szerepel;
  • ceruzák és kontúrok – használd őket rúzsalapként, hogy javítsd a formula tartósságát és javítsd annak színét. Az ajkak körvonalazására is használhatók, hogy optikailag megnagyobbítsák azokat.

Hogyan fessük az ajkakat lépésről lépésre?

A tökéletes ajaksmink létrehozásához kezdd azzal, hogy körvonalazod őket egy ajakceruzával. Vékony vonallal jelöld meg alakjukat, kicsit túlléphetsz a piros ajakon, ha nagyobbító hatást szeretnél adni. Ezután vidd fel kedvenc kozmetikumod, azaz a rúzst, tintet vagy szájfényt. Ne felejts el vékony rétegeket használni, függetlenül attól, hogy mit viszel fel az ajkakra. Így a sminked hosszabb ideig tart és jobban fog kinézni. Kombinálhatod a kozmetikumokat és rétegesen is alkalmazhatod őket, például vigyél fel egy matt rúzst, majd pedig egy kis szájfényt. Ne feledd! Ahhoz, hogy ajkaid tökéletes megjelenésűek legyenek, az is fontos, hogy rendszeresen ápold őket, azaz hidratáld és hámlasztd a bőrt. Ettől az ajkak simák és puhák lesznek. Teszteld dekoratív ajakkozmetikumainkat, és találd meg a tökéletes formulát és a tökéletes árnyalatot!

Lásd még: dekoratív kozmetikum, szemöldök kozmetikum, smink ecsetekkiegészítők

pixel