Öregedésgátló szérum

Termékek száma: 273

A ránctalanító kozmetikumok, köztük a szérumok használatának köszönhetően hatékonyan lassíthatod az öregedési folyamatokat. A szérum megfelelően kiválasztott hatóanyagai fokozzák a kedvenc krémed hatását, és segítenek leküzdeni az öregedés jeleit! Ismerd meg őket most!

Rendezés
termékek száma: 120/273

Öregedésgátló szérum

Az öregedésgátló szérum azok számára készült, akik szeretnék "megállítani az időt" vagy csökkenti az öregedés jeleit. Ezek a termékek mindenkinek megfelelnek – akár érett, akár fiatal, azaz 30 éves kor előtti bőrrel rendelkeznek. Az öregedésgátló szérumok olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek segítik:

  • megszüntetni a ráncok kialakulásáért felelős szabad gyököket,
  • fenntartani a megfelelő kollagén- és elasztinszintet, vagy serkenteni a bőrt azok termelésére.

Ezek a kozmetikumok egész évben használhatók. Csak ne feledd, hogy a nap folyamán ugyanabban az időben folyamodj napvédő termékekhez, például UV-szűrővel rendelkező krémekhez.

Olvass tovább

Öregedésgátló szérumok – mi található az összetételükben?

Öregedésgátló szérumokat kínálunk a legnépszerűbb összetevőkkel, hogy támogassuk az öregedés jelei elleni küzdelmet. Ezek például:

  • a C-vitamin – segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől és fenntartja a bőr egészségét. Elősegíti a felhám színének egységesítését és a tökéletlenségek eltávolítását is. A C-vitamin minden bőrtípusra alkalmas;
  • a retinol, azaz egy A-vitamin-származék – segít ellensúlyozni az öregedési folyamatot, hámlasztja a felhámot és kisimítja a ráncokat. Az ezt az összetevőt tartalmazó szérumokat óvatosan kell használni, ha a bőröd érzékeny;
  • a Q10 koenzim – támogatja az antioxidáns folyamatokat, azaz a szabad gyökök eltávolítását. Így segít lassítani a szervezet öregedési folyamatát. Minden arcbőrtípus esetében jól működik.

A szérum összetételéből nem hiányoznak azok az anyagok sem, amelyek segítenek hidratálni, puhítani és feszesíteni a felhámot. Az öregedésgátló szérum az a termék, amelyhez érdemes nyúlni, ha egy kicsit lassítani szeretnéd az idő jeleinek megjelenését az arcbőrödön.

Lásd még: maszkok öregedő bőrre, kollagén krémek, kollagén szérumokszemkrémek

pixel