Esszenciák

Termékek száma: 104

Az esszenciák gyakran könnyed, vízzselés állagúak, de egy picit sűrűbbek, mint a klasszikus tonikok. Hatóanyagokban gazdagok, bővítik az ápolási rutinunkat. Legjobb a bőr tonizálása után, az ápoló okkluzív krém felvitele előtt használni őket. Nézd meg a kínálatunkat, és válaszd ki a megfelelő esszenciát!

Rendezés
termékek száma: 30/104

Esszenciák az arcra

Úgy találod, hogy a bőröd "hozzászokott" az általad használt termékekhez, mert már nem észlelsz semmilyen eredményt a használatuk után? Azon tűnődsz, hogyan gazdagíthatnád a napi bőrápolási rutinodat? Jó ötlet lehet, ha a Cosibella termékcsalád arcápoló esszenciáihoz folyamodsz.

Ezek azok a termékek, melyek a koreai arcápolás alapját alkotják. A kozmetikumok gélszerű állagúak, és felhasználhatók a napi bőrápolási rituálé kiegészítéseként. Elegendő kiválasztani azt a készítményt választ, amely a bőröd igényinek megfelelő összetevőket tartalmaz.

Olvass tovább

Mi az arcápoló esszencia és hogyan működik?

Az arcápoló esszenciák újdonságnak számítanak a bőrápolási termékek piacán. A tonik és a szérum egyfajta kombinációja – könnyű konzisztencia, gyors felszívódás és gazdag összetétel jellemzi ezeket. Az aktív hatóanyagaik segíthetnek védőréteget képezni a bőr felszínén. Ezeket a kozmetikumokat nem mindennapi használatra fejlesztették ki, de változatossá tehetik a mindennapi ápolást. A használatuk után nincs szükség például krémre. Az esszenciák azonban sűrűbb és gazdagabb formulájú kozmetikumok alapjaként is jól működnek.

Arcápoló esszenciák - mit tartalmaznak?

A bőrápoló esszenciák összetétele nagyon változatos. Ott többek között a következőket találhatod:

  • növényi kivonatokat, pl. hibiszkuszból, amely támogatja az antioxidáns folyamatokat,
  • olajokat, pl. ylang-ylang, amely segít felfrissíteni a felhámot,
  • vitaminokat, pl. B3, amely segít világosabbá tenni a bőrt és normalizálja a faggyúmirigyek működését,
  • peptideket, amelyek támogatják a ráncok kisimítását,
  • AHA és BHA savakat, amelyek elősegítik az felhám hámlasztását,
  • állati eredetű anyagokat, pl. csiganyálkát, amely segít az öregedésgátló folyamatokban.

Az arcesszenciákat minden bőrtípusú ember használhatja. Egyszerűen válassz olyan terméket, amelynek összetevői a bőrtípusodnak megfelelnek.

Milyen gyakran kell használni ezeket?

A bőresszenciákat úgy tervezték, hogy hetente 2-3 alkalommal alkalmazzák a napi bőrápolás kiegészítéseként. A legjobb, ha a reggeli és/vagy esti rituálé egyik lépéseként használjuk, azaz tonizálás után és krém vagy szérum felvitele előtt. Az esszencia felvitele nagyon egyszerű. Elegendő néhány cseppet tenni a termékből a tenyeredbe, majd finoman belepaskolni a bőrbe. A porlasztócsomagolásban lévő készítmények közvetlenül az arcra permetezhetők.

Esszenciák, szérumok vagy tonik – melyiket válasszuk?

Az esszenciákat a tonizálás és a mélykondicionálás közötti "átmeneti szakaszban" kell használni. Nem helyettesítik a tonikot, amely olyan összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek stabilizálni a bőr pH-értékét. Ezenkívül az esszenciák használata nem teszi szükségtelenné az alapos ápolást támogató anyagokat tartalmazó szérumokat. A bemutatott kozmetikumok kiegészítik a mindennapi ápolást. A bennük lévő összetevők segíthetik a további készítmények felszívódását. Ezenkívül az esszenciák olyan anyagok forrását biztosíthatják, amelyek nem találhatók meg kedvenc szérumjaidban vagy krémjeidben.

Az esszenciák a válasz arra, hogy hogyan tedd változatosabbá a napi bőrápolási rutinodat. Tehát fontold meg ezeknek a kozmetikumoknak a gyakorlati tesztelését.

Lásd még: koreai maszkok, arcápoló készülékek, fátyolmaszkokszemtapaszok

pixel