Bielenda Professional

Termékek száma: 34

A széles körben elismert lengyel Bielenda márka több mint harminc éve működik a kozmetikai piacon. Ez a sok éves tapasztalat lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű természetes termékeket hozzanak létre, amit számos díj és tanúsítvány támaszt alá. A márka mindig tud meglepetést okozni, és folyamatosan új kozmetikumokat vezet be, amelyek megfelelnek a piac dinamikusan változó igényeinek. Fedezzétek fel széles választékát!

termékek száma: 30/34
A Bielenda Professional egy professzionális kozmetikumcsalád, amely átfogó bőrápolást biztosít. Egyéni használatra is készültek, de elsősorban a szépségszalonok, wellness központok és Wellness & Spa szakemberek igényeit szem előtt tartva fejlesztették ki őket.

A Bielenda Kosmetyki Naturalne 1990 óta megszakítás nélkül működik a piacon, bátran követve új trendeket és az ügyfelei igényeit, tapasztalataiból és kozmetikai know-how-jából is merítve. Az arcápoló termékek széles választéka népszerű mind a vásárlók, mind a szakértők körében, amit nemcsak az internetes kitűnő vélemények, hanem az iparági díjak is megerősítenek.

A kozmetológia világtrendjei a lengyel Bielenda márka szerint

A kozmetikum alkotásának minden szakasza az ötlettől a végtermékig a Bielenda márka krakkói központjában zajlik. Mindegyiket szigorú kutatásoknak és laboratóriumi vizsgálatoknak vetik alá, így biztos lehet benne, hogy a Bielenda Professional kozmetikumok biztonságosak, hatékonyak és kiadósak. A márka számos tanúsítvánnyal büszkélkedhet, köztük a Nemzetközi Környezetgazdálkodási Szabvány által odaítéltekkel is, amely tanúsítja, hogy a vállalat tevékenységének a természeti környezetre gyakorolt ​​hatása minimalis.
pixel