Vegán samponok

Termékek száma: 27

Ha olyan kozmetikumokat keresel, amelyek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, akkor növényi összetevők tartalmú hajsamponokat készítettünk Neked. Formulájuk vegánbarát olajokon, növényi kivonatokon és szintetikus alapanyagokon alapul. Mindenképpen nyúlj hozzájuk, ha fontos számodra az állatok jóléte!

Vegán hajsamponok

A sampon olyan kozmetikum, amely minden kozmetikai polcon áll. A piacon találhatsz vegán samponokat is, azaz olyan kozmetikumokat, amelyek nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat. Ehelyett tele vannak növényi és ásványi alapú összetevőkkel. Az ilyen samponok tanúsítvánnyal rendelkeznek, így könnyen felismerhetőek. A Cosibella áruházban ezeknek a termékeknek a választéka széles és egyre bővül, így biztosan találsz valami megfelelőt.

Olvass tovább

Vegán ápolás - mit jelent ez?

Vegán kozmetikumok azok, amelyek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, és ezeket nem használták fel a gyártás bármely szakaszában. Elsősorban növényi alapanyagokból készülnek, ami nemcsak a hajaddal, hanem a környezettel is barátságossá teszi őket. A vegán kozmetikumok választásával a tudatos ápolást választod. Egyre több gyártó bővíti portfólióját vegán kozmetikumokkal, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy a hajápolásnak ez egy növekvő, jövőbe mutató irány.

A vegán samponok típusai

Akár finom, göndör, festett, sérült vagy száraz hajad van, megtalálod az igényeidnek megfelelő vegán sampont. Ezek a samponok hatásukban sem különböznek a többitől, így olyanok közül választhatsz, mint pl:

  • hidratáló samponok - gazdag hidratáló növényi kivonatokban, például aloe verában, amelyek nem csak gyengéden tisztítanak, hanem a nedvességet is megtartják a hajban,
  • korpásodás elleni samponok - nem irritáló, nyugtató hatású samponok, például szalicilsavval,
  • újjáépítő samponok - olyanok, amelyek pótolják a haj károsodását, így erősebbé és a további károsodásra kevésbé fogékonnyá teszik a hajat.
  • samponok zsíros hajra - ezek a növényi kivonatokkal, például csalánnal vagy rozmaringgal dúsított samponok hatékonyan csökkentik a zsírosodást,
  • simító samponok - más szóval olajos samponok, amelyek szép súlyt és fényt kölcsönöznek a hajnak.

Melyik vegán sampont válasszam?

Ha megfelelő vegán sampont szeretnél beszerezni, figyelj néhány fontos elemre, hogy biztosan kielégítő eredményt érj el:

  • Hajtípus: keress olyan sampont, amely a hajad igényeihez igazodik. Ez lehet göndör vagy festett hajra való sampon, de zsíros, száraz vagy törékeny hajra is. Mindig ellenőrizd a kozmetikumon található gyártói nyilatkozatot.
  • Hatóanyagok: ellenőrizd, hogy a kozmetikum nem tartalmaz-e erős mosószereket, amelyek irritálhatják a fejbőrt és károsíthatják a haj szerkezetét. Ezután ellenőrizd, hogy van-e benne több hidratáló, tápláló vagy például faggyúszabályozó összetevő, hogy megfeleljen az igényeidnek.
  • A fejbőr igényei: a sampon nem csak a hajra, hanem különösen a fejbőrre hat. Az egészséges fejbőr létfontosságú, ha egészséges és erős hajat akarsz tartani, ezért kezdd el a fejbőröd és az esetleges problémák azonosításával.
  • Ápolási cél: határozd meg, hogy elsősorban hidratálni szeretnéd a hajad, erősíteni, növelni a volument vagy megelőzni a hajhullást. Válassz olyan sampont, amely megfelel az elvárásaidnak.
pixel