Éjszakai maszkok

Termékek száma: 22

Éjszaka a bőr regenerálódik, és ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy segíts rajta. A megoldás az éjszakai maszk, amely alvás közben is működik. Válaszd ki a bőrödnek megfelelő terméket, és gazdagítsd meg az esti ápolási rituálédat!

Rendezés

Éjszakai bőrápolás - válassz éjszakai maszkot

A bőr alvás közben intenzíven dolgozik. Regenerációs folyamatok mennek benne végbe, éppen ezért tökéletes idő ez a számára szükséges aktív hatóanyagok biztosítására. A maszkok tele vannak intenzív hatású, ápoló anyagokkal, hogy a bőr egész éjszaka során tudjon belőlük meríteni. Mindenfajta bőrtípus igényli a törődést és a maszkok bevezetése a rutinba számos előnnyel jár.

Olvass tovább

Az éjszakai maszkok fajtái

Az éjszakai maszkok a bőr számos igényeinek megfelelnek, kifejezetten, ha a regenerációról van szó. Állaguk lehet könnyed, gyorsan felszívódó vagy gazdag és okkluzív réteget képző. Minden bőrtípus szükségeinek megfelelnek, függetlenül attól, hogy érzékeny, száraz, pattanásos, érett vagy vegyes a bőröd. Olyan hatóanyagok találhatók köztük, mint az olajok, vajak, növényi kivonatok, peptidek, ceramidok, hialuronsav, szkvalán és más savak.

Hogyan kell használni az éjszakai arcmaszkokat?

Mosd le a sminked, mosd meg a bőröd a kedvenc tisztító termékeddel, végül pedig tonizálj. Használhatsz hidratáló vagy lágyító szérumot a maszk alá, ha növelni szeretnéd a hatását. Vidd fel és masszírozd be a maszkot. Reggel szokás szerint mosd meg az arcod. A bőröd ápolt lesz és készen fog állni a reggeli ápolásra.

Az éjszakai maszkok rendszeres használatának a hatásai

Ha bevezeted az éjszakai maszkok használatát a bőrápolási rutinodba és hetemte egyszer fogod használni, meglephetnek téged a hihetetlen eredmények. Természetesen ezek a maszk hatásaitól függnek. Ha hámlasztó maszkokat használsz, világos és sima bőrt fogsz tapasztalni. A hidratáló maszkok regenerálnak, táplálnak és biztosítják a lágy és feszes bőrt. Az akneellenes és tisztító maszkok segítenek lecsökkenteni a tökéletlenségek mennyiségét és a gyulladásokat.

Az éjszakai maszkok hatóanyagai

Az éjszakai bőrápolás híres az intenzitásáról és hatóanyagairól, amelyek tökéletesen megfelelnek az éjszakai ápolásra. Gyakran találkozhatsz az alábbi összetevőkkel:

  • olajak - táplálnak, regenerálnak, megtartják a bőr hidratáltságát,
  • savak - hámlasztó és gyulladásgátló hatásúak, szabályozzák a faggyútermelést, világosítják az elszíneződéseket,
  • ceramidok - erősítik a bőr védőrétegét, védenek a kiszáradástól, regenerálnak és táplálnak,
  • peptidek - növelik a bőr rugalmasságát, csökkentik a ráncok mélységét és táplálók,
  • béta-glükán - intenzíven hidratál, erősíti a bőr védőrétegét, simít és enyhíti az irritációt.

 

Lásd még: krémek hajszáleres bőrre, géles maszkok, napozás utáni arckrémekszájápolás

pixel