Arctisztító habok

Termékek száma: 114

Az archabokat pelyhes konzisztencia vagy a vízzel való érintkezés utáni intenzív habzás jellemzi. Az áruházunkban sok olyan archabot találsz meg, amelyek gyengéden tisztítják bőrödet!

Arctisztító habok

Az arc sminkeltávolítás nem elegendő ahhoz, hogy a bőrt jól megtisztítsuk a felhalmozódott szennyeződésektől. A smink lemosása után olyan terméket kell használnod, amely eltávolítja a mély pórusokból a kozmetikumok maradványait. Ebben segíthetnek Neked az arctisztító habok összetételében jelenlévő anyagok. Ezek olyan kozmetikumok, amelyek a többi arctisztító között a legkönnyedebb és legfinomabb formulájukkal tűnnek ki. Ezért mindenki számára tökéletesek, különösen az érzékeny, irritációra, atópiára vagy pattanásokra hajlamos bőrűek számára.

Olvass tovább

Arctisztító habok - milyen összetevőket tartalmaznak?

A habok a napi bőrtisztítás második lépéseként használhatók, közvetlenül a smink lemosása után. Ezek a kozmetikumok tartalmaznak többek között:

  • hialuronsavat – elősegíti a felhám lágyítását és hidratálását;
  • növényi olajokat, pl. levendulaolaj – ez segíti az antiszeptikus és nyugtató folyamatokat;
  • AHA/BHA savakat, pl. szalicilsav – ez segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és ragyogóbbá tenni a bőrfelszínt;
  • zsírsavakat – elősegítik a felhám zsírosodását és segítenek megvédeni a bőr lipidgátját.

Ennek eredményeképpen a habokban jelen lévő összetevők segítenek eltávolítani a szennyeződéseket és jó állapotban tartani az arcbőrt.

Milyen habot ajánlunk?

Az arctisztító terméknek a bőröd igényeihez kell igazodnia. Ha az arcbőröd, például:

  • száraz vagy érzékeny, válassz olyan összetevőket tartalmazó készítményt, amelyek elősegítik a felhám hidratálását és enyhítik az irritációt;
  • pattanásos, válassz olyan anyagokat tartalmazó változatot, amelyek segítenek a baktériumok eltávolításában és a tökéletlenségek kialakulásának megelőzésében;
  • kombinált és zsíros bőr esetén olyan kozmetikumot válassz, amelynek összetevői segítik a faggyútermelés normalizálását és a bőr csillogásának csökkentését.

A jól megválasztott kozmetikum használata után a bőrödnek jól megtisztítottnak és kellemes tapintásúnak kell lennie.

Arctisztító habok – hogyan használjuk?

Az arctisztító habokat reggel és este is lehet használni. Az arcra történő felvitel meg kell nedvesíteni a bőrt. A következő lépések a termék felvitele a bőrre és körkörös mozdulatokkal gyengéd masszázs alkalmazása. A teljes tisztítási eljárásnak el kell tartania kb. 30 másodpercig. Végül alaposan le kell öblíteni a habot. Nézd meg a további arcbőr tisztító termékeinket. Derítsd ki, hogy mi lesz a megfelelő számodra!

Lásd még: arctisztító gélek, micellás arclemosó, sminkeltávolító tejekolajos arclemosók

pixel