Készítmények a fürdéshez

Termékek száma: 68

A kínálatunkban a bőrradírokon, vajakon és testápolókon kívül olyan fürdőtermékek is megtalálhatók, amelyek segítségével könnyedén és gyorsan ápolhatod a bőrödet, miközben pihentető és ellazító hatást fejtenek ki. Tekintsd meg a termékajánlatok széles választékát, amelyek simává, puhává és ápolttá varázsolják bőrödet!

Rendezés
termékek száma: 30/68

Fürdőkozmetikumok  

A fürdés a fürdőkádban az egyik legjobb módja a kikapcsolódásnak egy nehéz nap után. A meleg víz ellazítja a feszült izmokat, ami pozitívan hat a közérzetünkre. Hogy kellemesebbé tedd a fürdőszobában való tartózkodást, nyúlj a speciális fürdőkészítményekhez: a habokhoz, sókhoz és golyókhoz, és a természetes anyagokat tartalmazó szappanokhoz. Ezek olyan kozmetikumok, amelyek összetevői nemcsak a bőr tisztítását, hanem regenerálását, hidratálását és táplálását is támogatják. Ezenkívül számos termék összetételében találhatóak olyan anyagok, amelyek kellemes illatot kölcsönöznek a víznek. Ennek köszönhetően a fürdés csodálatos élményt nyújt, amely egy igazi spa-ban tett látogatáshoz hasonlítható.

Olvass tovább

Fürdőkozmetikumok – milyent válasszunk?

A fürdőkozmetikumok kiválasztása nem lehet véletlenszerű. Rajtuk múlik, hogy az estéd sikeres legyen. Ha:

  • pihenésről álmodozol, nyúlj egy fürdőporért. Illóolajokat tartalmaz például levendulából és zsályából, amelyek segítenek regenerálni a bőrt, ellazítani és megnyugtatni az érzékeket;
  • ha átfogóan szeretnéd ápolni a bőröd, válassz olyan olajos fürdőgolyókat, mint a kókusz- és makadámia olaj. Az összetevők elősegítik a bőr puhítását és kisimítását;
  • szeretnél lazítani az edzés után, válassz fürdősót. A nátrium-klorid készítményben található számos mikro- és makro tápanyagot tartalmaz, amelyek támogatják a szervezet regenerálódását.

A termékeket fel kell oldani a vízben, a fürdőkábalépés előtt.

Természetes fürdőkészítmények a cosibella.hu weboldalon – mit tartalmaznak?

Kínálatunk elérhetőek olyan szappanok, amelyek természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. Ezek például:

  • szárított levendulavirágok – segítenek gyengéden hámlasztani az elhalt bőrt;
  • édesmandulaolaj - elősegíti a bőr puhítását;
  • körömvirág macerátum – segít a gyulladás és a baktériumok elleni küzdelemben;
  • shea vaj – segít megvédeni a felhámot a vízveszteségtől;
  • olívaolaj - elősegíti a érdes bőr eltávolítását.

A szappant használat előtt jól meg kell nedvesíteni. Így hab keletkezik, amellyel alaposan át kell mosni a testet. A termék közvetlenül a kádban is habosítható. A fürdőkozmetikumokkal a fürdőszobában való tartózkodás olyan érzést kelthet, mintha egy igazi spa-ban járna. Ellenőrizd!

pixel