Primer

Termékek száma: 11

A primer felkészíti a bőrt a sminkre, és meghosszabbítja annak tartósságát. Növeli az alapozó tapadását, megkönnyítve annak felvitelét. Kisimító vagy színkiegyenlítő tulajdonságokkal is rendelkezhet, zsíros bőrre pedig mattító primereket készítettek. Tekintsd meg a kínálatunkban a primerek választékát, és hosszabbítsd meg sminked tartósságát!

Rendezés

Mi a sminkalap?

A sminkalap - vagyis a primer - olyan kozmetikum, amelyet a bőrápolás után, az alapozó és más színes kozmetikumok felvitele előtt alkalmaznak. Fő feladata, hogy előkészítse a bőrt a sminkelésre azáltal, hogy simítsa annak textúráját, de az igényektől és preferenciáktól függően hidratálásért, mattításért, világosításért vagy a viszkozitás növeléséért is felelős. A sminkalapok lehetővé teszik azt is, hogy a kozmetikumok jobban megtapadjanak és a bőrön maradjanak. A Cosibellánál biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb primert, hogy a sminked tartós és hibátlan legyen.


Olvass tovább

Miért érdemes primert használni?

A primerek kulcsszerepet játszanak abban, hogy a smink órákig kitartson. Számos előnyt kínálnak, mint például:

  1. Előkészítik a bőrt a sminkeléshez: hidratálják és simítják a bőrt, ezáltal javítják az arcbőr textúráját. Zsíros bőr esetén mattítják a bőrt, vagy éppen ellenkezőleg, fakó vagy érett bőr esetén ragyogóvá teszik.
  2. Simítják a bőrfelszínt: töltőanyagként hatva kitöltik a finom ráncokat és a kitágult pórusokat, kevésbé láthatóvá téve azokat. Ily módon megakadályozzák az alapozó egyenetlen felvitelét is.
  3. Faggyúszabályozás: egyes alapozók mattító tulajdonságokkal rendelkeznek, így csökkentik a faggyútermelést, hogy a bőr ne fényesedjen ki a smink viselés közben. A zsíros és kombinált bőrűek különösen értékelni fogják ezt a hatást, mivel az arcbőrük hosszabb ideig friss marad. 
  4. A smink rögzítése: az alapozók hatására az alapozó jobban illeszkedik a bőrhöz, és nem mozdul el, így tovább tart. Azt is biztosítja, hogy a smink nem maszatolódik, nem mozog, és nem kell korrigálni. Tökéletes módja annak, hogy a smink a helyén maradjon egy fontos esemény alatt.

A sminkalapok típusai

A Cosibella kínálatában a különböző típusú primerek széles választékát találod. Ha azon gondolkodsz, hogy melyik primert vásárold meg, ismerd meg a leggyakoribb típusokat:

Hidratáló sminkalapok

A hidratáló sminkalap kiváló választás a száraz, érett és érzékeny bőrűek számára. Olyan hidratáló összetevőket tartalmaz, mint az aloe vera vagy a hialuronsav, amelyek segítenek hidratáltan tartani a bőrt. Ennek eredményeképpen a szárazság eltűnik, a smink jobban tart és frissebbnek tűnik.

Mattító sminkalapok

Ha bőröd hajlamos arra, hogy napközben túlságosan zsíros és fényes legyen, egy mattító sminkalap tökéletes választás lesz számodra. Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek csökkentik a faggyúkiválasztást, így befolyásolják, hogy a smink tovább tartson.

Korrigáló sminkalapok

Ez olyan színes sminkalap, amely jól működik azok számára, akik el akarják fedni a tökéletlenségeket, a bőrpírt vagy a szem alatti karitákat. Hatékonyan kiegyenlíti a bőrtónust, így a végső smink egységesnek tűnik. Ráadásul simító hatása is van, így az alapozó egyenletesen ül a bőrön, és jól mutat.

Lásd még: szempilla- és szemöldökszérumok, alapozóksminkfixáló


pixel