Testszappanok

Termékek száma: 5

A szappan az idők hajnala óta ismert termék. Tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, a kínálatunkban található natúr szappanokat még az ápoló és tápláló olajokkal is dúsították. Ha a szappanok a kedvenc testtisztító termékeid, nézd át a kínálatunkat!

A szappan használatából származó előnyök

Sokak által ismert és kedvelt. Kétségtelen, hogy ez az egyik legalapvetőbb tisztálkodási eszköz, amely minden háztartásban megtalálható. Hatékonyan tisztítja meg a bőrt a faggyútól és a szennyeződésektől, tisztaságérzrtrt hagyva maga után. Mi több, kielégítik a bőr bizonyos igényeit, mint például segítségével megelőzhetők a pattanások, a seborrhoea vagy az ekcéma. Rengeteg szappan alkalmas a test, a haj, az intim területek és akár az arc mosására is. Nagyon hatékonyak, kompaktak, tehát utazásokra is könnyen elvihetők, ahol a sokoldalú kozmetikumok nagyon jól tudnak jönni.

Olvass tovább

Miben különböznek a természetes testszappanok?

Először is, gazdagok természetes összetevőkben. Találhatsz bennük növényi és olaj-kivonatokat, melyek előnyösen hatnak a bőr állapotára. Továbáb fontos még a forma is, ugyanis lehetnek szilárdak, azaz a mindenki számára jól ismert kocka alakúak, de lehetnek folyákonyak is. A klasszikus tusfürdőktől az különbözteti meg őket, hogy rendeltetésük sokkal inkább a bőrproblémák megelőzésére van kiélezve.

Természetes szappankocka

Ez egy nagyon gazdag kozmetikum. Néha olyannyira, hogy az ember azt hinné, hogy sosem lehet elhasználni. Elég felhabosítani a tenyérben, vagy beszappanozni az egész testet és a kellemes hab azonnal körbeöleli a testet eltávolítva a szennyeződéseket. A szappanokhoz gyakran adnak hozzá zabkorpát, virágszirmokat vagy agyagot. Illyen esetekben természetes peelingként is működnek.

Folyékony kozmetikumok

A szilárd szappantól abban különbözik, hogy a használatuk gyorsabb. Elég, hogy lenyomod a termék pumpáját, alá tartod a tenyered és már az első érintkezés alkalmával habosodni kezd. Értékes összetevői közt számos kivonat, hidratáló alapanyag és aromás olaj található melyek megismételhetetlen illatot biztosítanak nekik.

Összetevők tele természetes anyagokkal

A szappanok olyan összetevőkkel vannak gazdagítva, melyek ápolják a bőrt és segítik azt a problémái lekűzdésében. Antibakteriális, antiszeptikus, hidratáló hatású, továbbá irritáció és viszketés enyhítő, valamint szabályozza a faggyútermelést, végül pedig korpásodásgátló is.
Az alábbi alapanyagokkal találkozhatsz bennük:

  • olivaolaj – antiokszidánsokban gazdag, aminek köszönhetően védi a bőrt az öregedéstől,
  • kókuszolaj – hatásköre széles spektrumú. Hatékonyan hidratálja a bőrt, antibakteriálisan hat, meggátolva a baktériumok fejlődését a bőrön.
  • cink – hű szövetségesünk a tökéletlenségekkel és a zsíros bőrrel vívott harcban. Leküzdi a gyulladásokat, antibaktriális, segíti a gyógyulást és szebosztatikus.
  • nyírkátrány – ideális hozzávaló a problémás, irritált bőrhöz. Csökkenti a viszketést és a gyulladást, fertőtlenítő, valamint gomba és parazita ellenes.Mi több, redukálja a korpásodást.
  • teafaolaj – hatékonyan enyhíti a gyulladást és gyorsítja a bőr gyógyulását. Ismert és kedvelt az antiszeptikus hatásaiért, ami nagyon fontos a tökéletlenségekre hajlamos bőr ápolásánál.
  • szalicilsav – fűzfakéregből nyert sav, ami csökkenti a miteszereket, és megelőzi azok újboli kialakulását. Hat még antiokszidánsként és gyulladás-csökkentőként.
  • C-vitamin – erről a vitaminről az embereknek a szép, fényes bőr jut az eszükbe. Hatékonyan fényesíti a bőr elszíneződéseit és védi a korai öregedéstől az antiokszidáns hatásainak köszönhetően.
  • babérolaj – az érzékeny bőr kedvence. Tisztítóan és antibakteriálisan hat, emellet segíti a bőr regenerációját.

Hogy és mikor használjuk a természetes szappanokat?

Ezt a kozmetikumot minden nap lehet használni. Azonban ha bőröd rendkívül reaktív és érzékeny, akkor inkább használd heti néhány alkalommal. Ilyenkor felváltva használhatod tusfürdőkkel vagy fürdőolajakkal. A gyártó ajánlása alapján használhatod őket a test, a fej és az arc bőrének, valamint a haj tsztítására. A használata minden területen hasonló. Nedvesítsd be bőröd, vezesd végig rajta a terméket körkörös mozdulatokkal (így masszirozod is magad egyben), ezt követően öblítsd le, amíg meg nem szabadulsz a habtól.

pixel