Bandi

Termékek száma: 78

A Bandi egy lengyel, arc- és hajápoló termékeket gyártó családi cég. Több mint harminc éves tapasztalata lehetővé teszi, hogy hatékony, kiváló minőségű és tesztelt összetevőkből álló termékeket készítsenek. Ugyanakkor gondoskodik az innovációról és folyamatosan bővíti a választékát, hatékony kozmetikumokat kínálva, amelyek megfelelnek a különféle bőrtípusok igényeinek. Tekintsétek meg a kínálatukat!

A Cosibella a Bandi kozmetikumok hivatalos forgalmazója Magyarországon. A tanúsítványt ezen a linken tekintheted meg.

termékek száma: 30/78

Bandi Professzionális kozmetikumok arc- és hajápoláshoz

A lengyel Bandi márkát 1986-ban alapította Bogda Draniak, ma pedig a lánya, Joanna Draniak-Kicińska vezeti. Egy kis családi vállalkozás arc- és hajápoló kozmetikumokat gyárt, amelyek a hírességek körében is nagy népszerűségnek örvendenek. Kezdetben a márka névben az alapítója kezdőbetűi uralták (B&D Kozmetikai Termékek Gyártása Michałowiceben), amely később a jelenlegi névvé alakult, amely valószínűleg minden kozmetológia-kedvelő számára felismerhető volt.

A márka mind a hatékonyság, a minőség és a biztonság iránt érdeklődő egyéni vásárlók, mind pedig a professzionális szépségszalonok vagy spa központok számára készít termékeket. Mindannyian nagyon igényes vizsgálatokon és teszteken esnek át. A Bandi kínálatában megtalálhatóak az aknés, hajszáleres és irritációra hajlamos, száraz és táplálást igénylő vagy érett bőrre tervezett kozmetikumok.

Top termékek a Bandi kínálatából – ezek a termékek a bestsellerek

A Bandi márka abszolút bestsellerje az első lengyel trichológiai kozmetikumok, amelyeket a fejbőr és a haj különféle problémáinak szenteltek, a Tricho Esthetic. A sorozat sztárja a fejbőr tisztító bőrradírja, amely sok lengyel nőt meggyőzött arról, hogy ezt a fajta rendkívül hatékony ápolást válassza.

A Bandi tulajdonosai mindig is arra törekedtek, hogy az általuk megalkotott termékek minden pénztárcához optimális áron legyenek elérhetők. Mire kell figyelni a Bandi márka kínálatában? A már említett fejbőrradírokon kívül mindenképpen próbáljatok ki arcradírokat, szemkörnyékápoló krémeket, arc- és dekoltázskrémeket vagy koncentrátumokat a Boost Care termékcsaládból (például C-vitamint vagy hialuronsavat tartalmazó).
pixel