Banila Co

Termékek száma: 8

A koreai eredetű márka, melynek a neve a a vanilla-ból ered - a "b" betű beillsztésével az első helyre - és a szépségiparban az értékek és a szépség összekapcsolását szimbolizálja. Banila Co bőrápoló és színes termékek széles palettáját kínálja. Megalálhat benne a népszerű "Clean It Zero" sminkeltávolító balzsam. A márka divatdiktátor a kozmetikai trendek körében a fejlett és hatékony formuláinak köszönhetően - mindenképpen ismerd meg!

A Banila Co egy 2006-ban alapított koreai márka, amely ápoló- és színező kozmetikumok készítésére specializálódott. Ennek a márkának a legfontosabb feltételezése, hogy az ügyfelek átfogó bőrápolást biztosítsanak, amelyben a smink is pozitívan befolyásolja annak állapotát, kiegészítve egyéb szépségápolási rituálékkal, mint például a sminkeltávolítás, a hidratálás és a regeneráció. A Banila Co termékek formuláit gondosan fejlesztették ki, gondosan tesztelték a modern laboratóriumokban, és mindig a tudomány legújabb eredményein alapulnak.

Koreai bőrápolás, nemzetközi siker

A koreai gyártó kínálatában az egyik bestseller a fenomenális Clean It Zero tisztító és sminklemosó lotion, amely hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, bár hipoallergén és a legérzékenyebb bőrre is ajánlott. A világon a Clean It Zero balzsamot 3,1 másodpercenként adják el, ami a legjobb bizonyíték a népszerűségére. De a Banila Co kozmetikumai között biztosan találtok még több nagyszerű és figyelemre méltó termékeket, többek között mosóolajokat, fényvédő kozmetikumokat és arckrémeket.

Az egyszerű, bevált formulák a nagyon fiatal lányok és hölgyek számára egyaránt tetszeni fognak, akiknek különleges támogatásra van szükségük az öregedés első jeleinél jelentkező bőr ápolásához. Egy pont fölött és a Banila Co márka esetében esztétikus csomagolás érdekes színekben, melyeket leegyszerűsített stílus jellemzi. Ez egy olyan dizájn, amely nem csak a minimalisták figyelmét fogja felkelteni!
pixel