Ajakrúzsok

Termékek száma: 76

A rúzsok különböző színekbe öltöztetik az ajkakat, tisztább kontúrt és vonzó megjelenést kölcsönözve nekik. Üzletünkben különféle formában kaphatók - folyékony vagy normál rúd formájában. Teljessé teszik a sminket, az ajkakra összpontosítva a figyelmet. Tekintsd meg kínálatunkat és válassz rúzst magadnak!

Rendezés

Rúzsok minden sminkhez

A festett ajkak sok embert megbélyegeznek. Nehéz elképzelni például Dita von Teese-t, Gwen Stefanit vagy Marilyn Monroe-t vörös rúzs nélkül. Te is egyedivé teheted a színes ajkakat! Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy rúzst a kínálatunkból.

A rúzsokat széles színválasztékban kínáljuk: a nude-tól a rózsaszínen és barackon át a tűzpirosig és a liláig. A kozmetikumok két változatban kaphatók: szatén és matt. Ennek köszönhetően könnyedén kiválaszthatod külsődnek és a preferenciáidnak megfelelő árnyalatot és felületet. Így az ajkaid távolról vonzzák majd a tekinteteket.


Olvass tovább

Ajakpomádék - miben különböznek?

Sokan azt hiszik, hogy az ajakpomádék csak az ajakápolást szolgálják, a rúzsok pedig színt adnak nekik. Semmi sem állhat távolabb az igazságtól. Jelenleg olyan termékek széles választékát találhatod meg a piacon, amelyek mindkét kozmetikum tulajdonságait egyesítik. A színes rúzsok olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek ajkaidnak csodálatos színt adni, és egyben ápolják őket. A képletében a pigmenteken kívül a következőket is megtalálhatod:

  • hialuronsav, amely támogatja a bőr hidratáltságát,
  • gyapotmagolaj, amely támogatja az epidermisz tápláltságát és simaságát,
  • E-vitamin, amely segít a szabad gyökök elleni küzdelemben,
  • jojoba- és szezámolajok, amelyek elősegítik az ajakpuhítást,
  • ricinusolaj, amely segít finom fényt adni az ajkaknak.
A rúzsok krémes állagúak, így könnyen eloszlathatók az ajkakon. Sőt, felvitel után nem göngyölödnek és nem szárítják a bőrt. Ennek köszönhetően ismételten felvihetők, amikor az előző réteg lekopik, és napi szinten is sikeresen használhatók.

Hogyan kell helyesen felvinni az ajakrúzst?

Nem biztos, hogy elegendő egy tartós pigmenttartalmú rúzs vásárlása, ha tökéletesen festett ajkakat szeretnél elérni. Érdemes időt szánni a rúzs felvitelének megtanulására is. Minél jobban eloszlatod a terméket, annál tovább marad a bőrön. Ennek eredményeként a smink esztétikusabb lesz. Sőt, a jól felvitt termék csak az ajkakon marad, és nem szennyezi be például a fogakat. Íme néhány tipp, amelyeket érdemes szem előtt tartani.

  1. A rúzs felvitele előtt kend be ajkaid egy vékony krémréteggel, és várd meg, amíg felszívódik. A benne található összetevők segítenek megpuhítani a bőrt.
  2. Rajzold meg ajkaid kontórját a rúzsodhoz hasonló árnyalatú ajakceruzával. Ettől kissé nagyobbnak tűnnek majd, mint amilyenek.
  3. Kend el a rúzst közvetlenül a bőrön, vagy vidd fel a termék egy részét egy ecsettel, és ezzel vidd fel a kozmetikumot az ajkakra. Kezdd a sarkoknál, és haladj befelé.
  4. Helyezz egy kendő széleit az ajkai közé, és nyomd rá őket. Ez egy egyszerű módja annak, hogy megszabadulj a felesleges terméktől és rögzítsd a rúzst. Ha a fedés nem elegendő, ismételd meg a rúzs felvitelét.
Végezetül szájfénnyel fejezheted be a sminkedet, mely csodálatos fényt kölcsönöz ajkaidnak. Tekintse meg rúzsainkat, és válaszd ki magadnak a tökéletes árnyalatot. Ne feledd, hogy nem kell egy színváltozatra korlátoznod magad! Érdemes sok rúzssal rendelkezni, hogy minden alkalomra kiválaszthasd a tökéleteset.

Lásd még: highlighterek, műszempillák, szemöldökceruzákajak ecsetek

pixel