Frissítő arctonikok

Termékek száma: 38

A tonik alapvető funkciója a bőr megfelelő pH-értékének helyreállítása. Másrészt az összetevők különféle, kiegészítő funkciókat is elláthatnak. Kínálatunkban frissítő hatású tonikokat is találsz. Visszaadják a bőr kényelmét és frissességét. Permetezd a bőrödre, és érezd a nyugalmat és megkönnyebbülését. Mindenképpen tekintsd meg őket!

termékek száma: 30/38

Arctonikok

Az arctonik könnyű, vizes állagú kozmetikai termék. Mit csinál? A bőrápolási rutin második lépéseként használják, tisztítás után. A tonikban található összetevők segítenek szabályozni a bőr mikroflóráját. Bár a tonik nem nélkülözhetetlen eleme a mindennapi bőrápolásnak, az összetételében található hatóanyagok számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek - biztosítják a bőr mikrobióma optimális szintjét, felgyorsítják a regenerációt, csökkentik az irritáció kockázatát és megkönnyítik a hatóanyagok felszívódását a később alkalmazott termékekből. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a tonikok fő funkciójukon túl, a bőr természetes pH-értékének kiegyensúlyozásán túl számos egyéb ápoló tevékenységet is ellátnak.

Milyen összetevők találhatók a tonikokban?

Az arctonik alapanyaga a víz. Segíti a hatóanyagok feloldódását és hígítását, valamint biztosítja azok gyors felszívódását. Ezen készítmények összetétele a következőket tartalmazza:

  • hialuronsav, szkvalán és aloe - hidratálnak és puhítanak; különösen ajánlott száraz és érzékeny bőrre
  • AHA, BHA és PHA savak – enyhén világosítják, kiegyenlítik a bőrtónust, semlegesítik a szabad gyököket és megelőzik az irritációt; A savakkal ellátott tonikok alkalmasak aknés, vegyes és zsíros bőrre
  • peptidek, ceramidok és kollagén – felgyorsítják a bőrsejtek megújulási folyamatát, harcolnak a szabad gyökök ellen és lassítják az öregedési folyamatot; minden bőrtípusra alkalmas

Az arctonikokat gyakran értékes olajokkal, vitaminokkal vagy probiotikumokkal egészítik ki, amelyek gazdagíthatják a napi bőrápolást.


Olvass tovább

Mikor és hogyan kell a tonikokat alkalmazni?

Az arctonikok folyékony, vizes állagúak, ezért nem használhatók ugyanúgy, mint például egy krém vagy szérum. A tonik permetek nagyon praktikusak és megkönnyítik a felvitelt – csak fújd közvetlenül az arcra körülbelül 10-15 cm távolságból.

A palackban lévő tonikokat ujjal kell felvinni, a bőrbe masszírozva vagy kozmetikai betét segítségével. Vigyél fel egy kis mennyiségű terméket egy vattakorongra, és töröld le vele az arcod. Nem kell megvárnod, amíg a termék megszárad, és azonnal megkezdheted a következő ápolási lépéseket.

Hogyan válasszunk arctonikot?

Az arctonik kiválasztása a bőrtípustól függ. Az alábbiak alapján:

  • ha kellemetlenül feszes, túlzottan száraz vagy hámló bőr esetén hidratáló összetevőket tartalmazó festéket válassz,
  • akné, túlzott faggyúkiválasztás vagy kitágult pórusok esetén válassz olyan összetevőket tartalmazó termékeket, amelyek normalizálják a faggyúmirigyek működését és csökkentik a baktériumok számát
  • ha az öregedés jelei mutatkoznak, válassz egy olyan aktív hatóanyagú tonikot, amely serkenti a bőrsejtek megújulását és visszaadja annak fiatalos megjelenését.

Gondosan elemezd bőröd igényeit, és igazítsa a tonikot a bőrtípusodhoz. Fedezed fel ápoló tonikjaink teljes választékát, és készíts átfogó bőrápolást!

Ezt is nézd meg: Kozmetikus arctisztítás, SminklemosókSzem kozmetikumok

Olvass tovább: SkinTra - Guard Your Skin - minden, amit tudnod kell róla!

pixel