Púderek

Termékek száma: 46

Ez a kozmetikum az arcsmink rögzítéséhez és befejezéséhez szolgál. A púderek többféle finisűek lehetnek – matt, szatén, ragyogtató, átlátszó vagy színes. Felszívják a felesleges faggyút, optikailag kisimítják a bőrt és meghosszabbítják a smink tartósságát. A kínálatunkban laza és préselt púdereket találsz meg!

Rendezés

Púderek

Sminket teszel fel, és azt szeretnéd, hogy az egész nap és/vagy egész éjjel az arcodon maradjon? Megmosod és tonizálod a bőröd, használsz egy alapozót, bepaskolod a legjobb alapozót, és... semmi? Ne feledd az arcpúdert! Ez egy olyan termék, amely segít megőrizni a sminkedet. Ezenkívül értékes összetevőket tartalmaz, amelyek támogatják például a tökéletlenségek elfedését vagy a túlzott mennyiségű faggyú felszívódását. Ezeknek köszönhetően órákig tökéletesen fogsz kinézni. Az arcpúdereket kompakt kiszerelésben kínáljuk, amelyek a legtöbb női táskában elférnek. Vidd magaddal kedvenc termékedet, és egész nap gyorsan és diszkréten frissítheted a sminkedet!

Olvass tovább

Milyen arcpúdereket találsz a kínálatunkban?

Az arcpúderek több kategóriába sorolhatók. A formulázás tekintetében különbséget kell tenni a szabadon por alakú termékek és a kő (préselt) termékek között. A tulajdonságok tekintetében azonban meg kell említeni a mattító és világosító kozmetikumokat. Céljukban és alkalmazási módjukban különböznek egymástól.

Porpúderek

A porpúdereket leggyakrabban a professzionális sminkmesterek választják a smink befejezéséhez. Nagyon könnyűek, aminek köszönhetően felhőként terülnek el az arcon, és gyengéden beburkolják azt. Így azok számára is jól működnek, akik szeretik a "clean girl" trendet, és tiszta, hibátlan arcbőrt szeretnének elérni.

A porpúderek további előnye, hogy könnyen ki lehet mérni a mennyiséget, mielőtt felviszed az arcodra, és egyenletesen eloszlathatod a bőrödön anélkül, hogy túl sok gondot okozna. Ennek köszönhetően könnyen védekezhetünk a maszkhatás ellen.

Kőpúderek

A préselt/kőpúderek nagyon népszerűségnek örvendenek. Nem meglepő. Könnyen felvihető - csak enyhén áttörölni a termék felületét egy ecsettel vagy szivaccsal, majd terítsd el az arcodon a kívánt hatás elérése érdekében. Ezenkívül a kőpúderek általában tükörrel ellátott csomagolással rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor korrigálhasd a sminkedet.
Az ilyen típusú termékek további előnye a viszonylag nagyfokú fedőképesség. Tehát, ha a sötét karikákat, a tökéletlenségeket vagy a pigmentfoltokat szeretnéd elfedni, ezek a kozmetikumok neked valók.

Mattító púderek

A mattító púderek elsősorban a kombinált, zsíros és zsírosodásra hajlamos bőrűek számára készültek. Ezek a kozmetikumok olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek felszívni a felesleges faggyút vagy verejtéket, és tökéletesen matt, friss bőrhatást érnek el.

Ami fontos, hogy az ilyen púderek pigmentáltak lehetnek, és például támogatják a tökéletlenségek elfedését. Így többek között a pattanásos bőrűek számára is jó választás.
Elérhetők átlátszó púderek is, amelyek az arcon nem láthatók. Jól működnek, ha a bőrödnek szép színe van, de néhány óra elteltével hajlamos "ragyogni".

Világosító púderek

Szereted, ha az arcbőröd lágyan csillog a napon, mintha aranyporral lenne bevonva? A világosító púderek a megfelelő termék a Te számodra. Összetételükben olyan részecskék találhatók, amelyek visszaverik a fényt, és segítenek finom ragyogást adni az arcbőrnek. A világosító púderek jól működnek a száraz, normál és kombinált bőrűek esetében. Ne feledd – a púder elengedhetetlen kelléke minden sminkes táskának! Válaszd a megfelelő változatot, és élvezd a hosszantartó és tökéletes sminket.

Lásd még: púder ecsetek, szájfények, szempúderekecsetek tisztitása

pixel