Szérumok érzékeny bőrre

Termékek száma: 114

Az olyan szérum tökéletes kiegészítése lehet az érzékeny bőr ápolásának. Ezek a termékek olyan összetevőkkel vannak gazdagítva, amelyek csillapítják és enyhítik a bőrpírt, mint például az ázsiai gázló, panthenol, allantoin vagy C-vitamin. Ha a bőrirritációval küszködsz, feltétlenül tekintsd át az érzékeny bőrre való szérumok kínálatát!

Szérumok érzékeny bőrre

Az érzékeny bőrre szánt szérumok nagyon finom konzisztenciájú termékek. Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek gyengéden helyreállítani a felhámot anélkül, hogy irritációt, bőrpírt vagy egyéb bőrgyógyászati problémákat hagynának maguk után. Ezek a termékek olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek többek között elősegítik a felhám egyensúlyának helyreállítását és a hidrolipidréteg helyreállítását. Ennek köszönhetően ezeket bárki használhatja – nemcsak az érzékeny bőrűek, hanem a zsíros vagy kombinált bőrűek is.

Olvass tovább

Szérum érzékeny bőrre – mit tartalmaz?

Az érzékeny bőrre kifejlesztett szérumokban olyan összetevők találhatók, amelyek támogatják a sokoldalú ápolást. Találsz ott például:

  • C-, E- és A-vitamint, amelyek támogatják az antioxidáns folyamatokat,
  • panthenolt, hialuronsavat és nátrium-hialuronátot, amelyek elősegítik a hidratálást,
  • növényi olajokat, pl. avokádóból, amelyek segítenek megvédeni a bőrt a víz elpárolgásától,
  • ceramidokat, amelyek a hidrolipid gát részét képezik.

Az egyes szérumok összetevői úgy lettek kiválasztva, hogy ne irritálják a felhámot.

Hogyan kell használni ezeket?

Az érzékeny bőrre való szérum naponta, nappal és/vagy éjszaka használható. Érdemes ezeket például a krém alá felvinni, hogy az ebben a kozmetikumban található összetevők felszívódhassanak. Lehet a szérumot ritkábban is használni, a napi bőrápolási rutin kiegészítéseként. Ekkor elegendő például néhány cseppet adni belőle a kedvenc krémedhez – az igényeidtől és a személyes preferenciáidtól függően.

Próbáld ki az érzékeny bőrre való szérumot, és gondoskodj átfogóan az arcbőrödről.

Lásd még: krémek érzékeny bőrre, maszkok érzékeny bőrre, regeneráló krémekfrissítő arctonikok