Kontúr ecsetek

Termékek száma: 5

A kontúrozó ecseteket bronzosító, pirosító vagy highlighter felvitelére használják, amelyek formázik és kiemelik az arc oválisot. A pirosító ecset ferdén vagy golyó alakban vágható, viszont a bronzosító ecset laposabb, de bolyhosabb is. Kúpos alakú ecsettel viszed fel a highlightert. Javasoljuk, hogy ismerkedj meg kontúrecseteink széles kínálatával!

Rendezés

Ideális arckontúr a megfelelő ecsetprofil segítségével

Karcsúsítani szeretnéd az arcod? Vagy talán szereted az arccsontjaidat, és szeretnéd kihangsúlyozni őket? Válaszd a kontúrozást, azaz a bronzosítóval, highlighterrel és pirosítóval való modellezést. Elkészítésükhöz - a kozmetikumok mellett - megfelelő eszközökre, azaz kontúrecsetekre lesz szükséged. Kínálatunkban a híres Annabelle Minerals márka modelljeinek széles választéka található.


Olvass tovább

A kiegészítőket kompakt, jól elhelyezett sörték különböztetik meg, amelyek finoman siklanak az arcon, és tökéletes mennyiségű kozmetikumot hagynak rajta. Ráadásul könnyen tisztán tarthatók, és a gyakori használat ellenére sem romlanak el.

Kontúrecsetek - milyenek kaphatók?

A kontúrozás során három különböző kozmetikumot viszünk fel az arcra: pirosítót, bronzosítót és highlightert. Nem lehet őket ugyanazzal az ecsettel felvinni, mert a termék formulái összekeverednek, és a hatás messze elmarad a várttól. Ezért a legjobb, ha minden kozmetikumhoz külön kiegészítőt vásárolsz. A dolgunk megkönnyítése érdekében kínálatunkban különféle eszközöket állítottunk össze, amelyek az említett termékek felvitelére szolgálnak.

Ecsetek pirosítókhoz

Az arcra kent pirosítónak nem szabad túlzott figyelmet vonniuk magukra. A legjobb, ha a bőrrel "egybeolvad" és a szélei jól össze vannak keverve. Sőt, kevésnek kell lennie, hogy a hatás finom és természetes legyen.

Ennek eléréséhez ferde sörtéjű ecsettel vidd fel a pirosítót. Széles, nem túl sűrű fejjel rendelkezik, így könnyedén eloszlathatod a kozmetikumot anélkül, hogy foltot hagynál az arcodon.

Ecsetek bronzosítókhoz

A bronzosító felviteléhez két eszköz szükséges: az egyik nagy, kerek sörtékkel és egy rövid, lapos vágású fejjel. Ha kíváncsi, melyik bronzosító ecsetet válaszd, nézd meg ezt a két típust. Az első a kozmetikum arcra, halántékra vagy homlokra való felvitelére szolgál. Nagy, így elég néhány mozdulat, hogy alaposan befedje a bőrt. A második ecsettel - rövid sörtékkel - érdemes a bronzosítót az orrra felvinni. Használatával pontosan eloszlathatod a terméket, és elkerülheted az arc foltosodását.

Ecsetek highlighterekhez

A Cupido-ívre, azaz az arccsont tetejére, a szemzugra, az orrhegyre vagy a szemöldökívre felvitt highlighterrel egészségessé és ragyogóvá varázsolhatod az arcodat. Ennek a terméknek az alkalmazása azonban némi pontosságot igényel. Ezért a legjobb, ha közepes hosszúságú, kúpos vagy legyező alakú kefét választunk. Ezzel felviheted a terméket oda, ahol szükséged van rá, és szépen összekeverheted pirosítóval, púderrel és bronzosítóval.

Ecsetek az arc kontúrozásához - miért válasszuk őket?

A kontúrecsetek használata ujjak vagy szivacsok helyett számos előnnyel jár.

  • A sörték finoman siklanak az arcon, egyenletes mennyiségű terméket hagyva rajta. Ez lehetővé teszi, hogy elkerüld a csúnya csíkokat.
  • Egy ecsettel szabályozhatod a bőrre felvitt kozmetikum mennyiségét. Ha túl sokat vittél fel, egyszerűen csak óvatosan rázd meg a sörtéket, mielőtt megérinted az arcod.
Ha profi módon szeretnél sminket készíteni, válaszd ki a megfelelő kiegészítőket. Válaszd a legjobb arckontúrozó ecsetet és teszteld le gyakorlatban!

Lásd még: bronzosítók, szemhéjtusok, szemöldökpomádékszivacskák

pixel