AHA-savak

Termékek száma: 54

Az AHA savak az alfa-hidroxisavak. Ebbe a csoportba 7 típus tartózkodik: tej-, glikol-, alma-, malein-, citrom-, borkő- és mandulasav. A sav típusától és koncentrációjától függően többek között hidratáló, hámlasztó, gyulladáscsökkentő, antibakteriális, normalizáló és ránctalanító tulajdonságokkal rendelkezhetnek.

Rendezés
  • 1
  • 2
termékek száma: 30/54

Kozmetikumok AHA savakkal  

A sima, feszes, ráncoktól, elszíneződésektől és szépséghibáktól mentes bőr nagyon sok ember álma, különösen a hölgyeké. Ahhoz, hogy ilyen hatást érjen el, rendszeres és átfogó arcápolásra van szükség. Ebben segíthetnek Neked a megfelelően kiválasztott, AHA-savakat, azaz alfa-hidroxi savakat tartalmazó kozmetikumok. Ezek vízben oldódó anyagok, melyek kizárólag a felhám szarurétegén fejtik ki hatásukat. A kozmetikumokban található AHA-savak közé tartoznak a glikolsav, a mandulasav, a tejsav, a citromsav, a borkősav, az almasav, a piruvinsav és a sikimisav. Mindegyikük különböző, a bőrt érintő folyamatokat támogat.

Az AHA savak pozitív tulajdonságai - miért érdemes ezeket használni?

A kiválasztott savtól és annak koncentrációjától függően az anyag segíthet:

Ennek köszönhetően a kozmetikumokban található AHA-savak támogathatják az érzékeny, pattanásos, kombinált és zsíros bőr ápolását. Elegendő, a probléma típusához a megfelelő anyagot kiválasztani. Ellenőrizd az egyes AHA savas kozmetikumok specifikációit, és találd meg a számodra megfelelő terméket.

pixel