AHA-savak

Termékek száma: 72

Az AHA savak az alfa-hidroxisavak. Ebbe a csoportba 7 típus tartózkodik: tej-, glikol-, alma-, malein-, citrom-, borkő- és mandulasav. A sav típusától és koncentrációjától függően többek között hidratáló, hámlasztó, gyulladáscsökkentő, antibakteriális, normalizáló és ránctalanító tulajdonságokkal rendelkezhetnek.

termékek száma: 30/72

Kozmetikumok AHA savakkal  

A sima, feszes, ráncoktól, elszíneződésektől és szépséghibáktól mentes bőr nagyon sok ember álma, különösen a hölgyeké. Ahhoz, hogy ilyen hatást érjen el, rendszeres és átfogó arcápolásra van szükség. Ebben segíthetnek Neked a megfelelően kiválasztott, AHA-savakat, azaz alfa-hidroxi savakat tartalmazó kozmetikumok. Ezek vízben oldódó anyagok, melyek kizárólag a felhám szarurétegén fejtik ki hatásukat. A kozmetikumokban található AHA-savak közé tartoznak a glikolsav, a mandulasav, a tejsav, a citromsav, a borkősav, az almasav, a piruvinsav és a sikimisav. Mindegyikük különböző, a bőrt érintő folyamatokat támogat.

Az AHA savak pozitív tulajdonságai - miért érdemes ezeket használni?

A kiválasztott savtól és annak koncentrációjától függően az anyag segíthet:

  • hidratálni a bőrt,
  • csökkenteni az elszíneződéseket és a szépséghibákat,
  • megakadályozni a ráncok kialakulását,
  • hámlasztani a felhámot,
  • stimulálni annak sejtjeit az újjáépülésre.

Ennek köszönhetően a kozmetikumokban található AHA-savak támogathatják az érzékeny, pattanásos, kombinált és zsíros bőr ápolását. Elegendő, a probléma típusához a megfelelő anyagot kiválasztani. Ellenőrizd az egyes AHA savas kozmetikumok specifikációit, és találd meg a számodra megfelelő terméket.

Cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsuk weboldalunkon. Szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja azok használatát. Róluk többet megtudhat az adatvédelmi irányelvek.
Close
pixel