Lábápoló krémek

Termékek száma: 1

Vigyázz a lábbőrödre, és szereld fel magad a megfelelő krémmel, amely táplálni és puhítani fogja. Ennek köszönhetően megszabadulsz a szárazságtól, kényelmetlenségtől és érdességtől. Az ápolt és hidratált láb jól néz ki nyitott cipőben, és önbizalmat ad. Tekintsd át a kínálatunkban található lábkrémeket!

Lábkrémek - regeneráló és hidratáló megoldás

Száraz és érdes bőr érzése, repedezett sarkak és ezekkel kapcsolatos kellemetlenségek nagyban megnehezíthetik még az egyszerű, hétköznapi tennivalók végrehajtását is. A talpak minden nap ki vannak téve a nyomásnak és a súrlódásnak. Érdemes nem megfeledkezni ápolásukról. A lábkrémek bevezetése a mindennapi bőrápolási rutinba, az egy remek módja annak, hogy megőrizzük a bőr jó - hidratált, kellemes tapintású és regenerált - állapotát.

Olvass tovább

A rendszeres lábkrémhasználat hatásai

A megfelelő ápolás hihetetlen hatást tud biztosítani a bőr számára. Összetevőik aktív hatóanyagokban gazdagok, amelyek kielégítik a száraz és érdes bőr igényeit. A krémek hatékonyan növelik a hidratáltság mértékét, segítik a regenerációs folyamatokat, kisimítják a bőrt és kivételesen puhává teszik. Dezodorként, antibakteriálisan és frissítően is hat, ami miatt jót tesz az izzadásos problémákkal küzdő talpnak.

Talpápoló összetevők

Azért, hogy milyen hatásokat fog mutatni a kozmetikum, az a benne lévő összetevőktől függ. Nagyon fontos szerepet játszik a talpak ápolásában a megfelelő mértékű hidratáció, táplálás és regeneráció. A lábkrémekben az alábbiakkal találkozhatsz:

  • karbamid - elősegíti a bőr rendkívüli puhaságát, simító és hidratáló hatású,
  • sheavaj - puhává varázsolja, kisimítja, hidratálja és táplálja a bőrt,
  • tejsav - nagyobb koncentrációban hámlasztja az elhalt hámréteget, erős hidratáló és puhító hatással rendelkezik, támogatja a regenerációt,
  • ceramidok - a sejtközi cement egyik összetevője, kiegészíti a bőr lipidjeit, újjáépíti a védőréteget, hidratáló és regeneráló hatású,
  • kókuszolaj - táplál, zsíroz és kisimít, emellett védő hatású is,
  • kakaóvaj - táplál, záró réteget képez a bőrön, véd a külső tényezők káros és irritáló hatásaitól
  • prebiotikumok - ápolja a bőr mikrobiomát, helyreállítja annak egyensúlyát, támogatja a regenerációs folyamatokat
  • enzimek - gyengéden hámlasztja az elhalt hámsejteket, így a bőr simává és kellemesen puhává válik, emellett hidratál
  • hialuronsav - képes megkötni a vizet az epidermiszben, erősen hidratálja a bőrt és növeli annak rugalmasságát
  • édesmandula-kivonat - hatékonyan táplálja a bőrt, támogatja annak regenerálódását és fenntartja a hám hidratáltságát.

Sima talpak nyárra

A meleg, nyári helyeken, amikor a hőmérséklet arra készteti az ember, hogy fedje fel a bőrét, a talpak ugyan úgy takarva maradnak. Az esztétikus, sima talpak jól mutatnak és biztosítják a jó fizikai és mentális közérzetet. Ha azon gondolkozol, hogy vegyél-e lábkrémet, akkor gondolkodj el azon, hogy fontosak-e számodra a szép és ápolt talpak. Amennyiben a válasz igen, akkor ismerd meg a hatásokat, amelyeket elérhetsz és azt, hogy hogyan valósíthatod ezt meg. Elég, ha hetente egyszer használsz hámlasztó vagy simító hatású krémet, amelyek elsősorban karbamidot vagy enzimeket tartalmaznak. A rendszeres hámlasztás nagyon fontos és szükséges ahhoz, hogy támogatva legyen a bőr regenerációja és cserélődjön a felhám. A következő fontos elem, az a hidratáló vagy regeneráló krémek használata. Annak érdekében, hogy ne felejtsd el, érdemes a krémet az éjjeliszekrényen elhelyezni és az alvás előtt egy pillanat alatt bemasszírozni a lábadat. Ahhoz, hogy növeld a hatását felvihetsz egy vastagabb réteget a krémből és ráhúzhatsz egy pamutzoknit. Ez a lépés kúraként fog hatni és csupa jósággal látja el a bőröd.

pixel