Samponok

Termékek száma: 159

A megfelelően kiválasztott samponok segítenek minden nap gondoskodni a fejbőr egészséges állapotáról és a frizura vonzó megjelenéséről. Készítettük Neked a kiváló minőségű kozmetikumok széles választékát különféle hajtípusok ápolásához. Biztosan találsz magadnak egy sampont, mindenképpen ismerkedj meg az ajánlattal!

Rendezés
termékek száma: 30/159

A hajmosás a hajápolás sarokköve. Segít eltávolítani a kozmetikai maradványokat és minden külső szennyeződést, például port, szmogot vagy faggyút. Ezenkívül a bőrtisztítás során az elhalt hámsejteket lemossuk, és a fejbőrt előkészítjük a további ápolásra. Azonban nem minden termék működik mindenkinél. A hajtípusnak és fejbőrnek megfelelő kozmetikumot kell választani. Ezért állítottuk össze a professzionális hajsamponok széles választékát.

Olvass tovább

A legjobb drogériás samponok - mit tartalmaznak?

A hajmosó kozmetikumaink alapvető összetevői a detergensek és mosóanyagok, pl. SLS, SLES, Cocamidopropyl Betaine vagy Coco Glucoside. Ezek segítenek eltávolítani a szennyeződéseket a szálak felületéről. Ezenkívül professzionális hajsamponjaink tartalmaznak:

  • lágyítókat - ezek például növényi olajok és vajak. Segítenek lágyítani, regenerálni és védeni a hajszálakat a károsodástól,
  • nedvesítőszereket - ebbe a csoportba tartozik például az aloe vera vagy a hialuronsav. Elősegítik a hajszálak hidratálását,
  • fehérjéket - ezek közé tartoznak például a tejfehérjék, a selyemfehérjék és a keratin. Támogatják a haj regenerálását.

Ezek az összetevők hozzájárulnak a puha, sima és könnyen fésülhető haj hatásához.

Professzionális hajsamponok - hogyan válasszuk ki a hajtípushoz?

Ahhoz, hogy az Ön által használt sampon ne járuljon hozzá hajának károsodásához, győződjön meg arról, hogy a termék illeszkedik a fejbőréhez. Abban az esetben:

  • ha túlzott mértékű a faggyútermelés, válassz olyan terméket, amelynek összetevői segítik a faggyú felszívódását és a haj felfrissülését,
  • ha korpásodik, válassz olyan sampont, amely olyan anyagokat tartalmaz, amelyek elősegítik az irritáció enyhülését és a baktériumok elleni harcot,
  • ha szárazságra hajlamos, jó választás lehet egy olyan kozmetikum, amelynek összetevői segítik a fejbőr hidratálását. Ne feledkezz meg a hajad igényeiről sem.

A hajadnak megfelelő sampon - mire figyelj?

Ha a hajszálak szálkásak, törékenyek és erősen porózusak, jobb, ha olyan terméket választasz, amelynek összetevői segítenek helyreállítani és megvédeni a hajszálakat a károsodástól. A közepesen porózus és a töredezett hajra hajlamos haj esetében jól működik a hajerősítő folyamatokat elősegítő anyagokat tartalmazó sampon. Másfelől, az alacsony porozitású, sima, de töredezett haj esetében jól működnek azok a samponok, amelyek összetevői segítenek a volumen helyreállításában és a fényesség megőrzésében. Válaszd ki a hajtípusodnak és fejbőrödnek megfelelő sampont, és kezdd el jól ápolni a frizurádat.

pixel