PHA-savak

Termékek száma: 38

A PHA savak közé a glükonolakton, a glükoheptanolakton és a laktobionsav tartozik. Az összes savak legenyhébb csoportja, amely tökéletes az érzékeny bőr ápolására. Nagyobb molekulaméretnek köszönhetően nem irritálják a bőrt és nedvességgel látják el. Tekintsétek át a kínálatunkat és válasszatok magatoknak egy PHA-sav tartalmú terméket!

Rendezés
  • 1
  • 2
termékek száma: 30/38

Kozmetikumok PHA savakkal  

Az érzékeny és hajszáleres bőr finom ápolást és a kozmetikumok körültekintő kiválasztását igényli. Csak így kerülhető el a fájdalmas bőrirritációk és a nem esztétikus bőrpír, és csak így marad puha és fiatalos annak kinézete. A polihidroxi savak jól működnek ezekre az igényekre válaszul. Jóval kíméletesebbek a bőrhöz, mint az AHA vagy BHA savak. A kozmetikumokban található PHA-savak között kétféle anyagot különböztetünk meg. Ezek a laktobionsav és a glükonolakton. Nagy részecskékkel rendelkeznek, ezért nem hatolnak be a bőrbe, és az könnyen befogadja azokat. Ennek köszönhetően nem okoznak égető érzést vagy bőrpírt, nem szárítják ki a felhámot, és nem súlyosbítják a bőrproblémákat.

A PHA-savak pozitív tulajdonságai – hogyan segítenek?

A PHA-savak elősegítik a bőr hidratálását és regenerálódását, valamint enyhítik az irritációt. Szintén segítenek:

A PHA-savak minden bőrtípusra alkalmasak, különösen az érzékeny, irritált és kipirosodott bőrre. Válassz egy PHA-savakat tartalmazó terméket, és győződj meg a tulajdonságaikról a gyakorlatban.

pixel