Testbalzsamok és testvajak

Termékek száma: 135

A testkozmetikumok, például a testápolók és a testvajak alapvető szerepet játszanak a bőrápolásban. Táplálják és hidratálják, valamint puhítják és rugalmasabbá teszik. Olyan hatóanyagokkal gazdagíthatók, amelyek segítenek csökkenteni a bőrhibákat, sőt a narancsbőrt is. Találd meg kedvencedet a kínálatunkban!

Gondoskodjatok velünk a testetekről és próbáljátok ki a Cosibellában kapható termékeket. Ahhoz, hogy a bőr feszes, sima és hidratált legyen, egész évben rendszeres tápanyag-adagot igényel. Az elhalt hámsejtek hámlasztása mellett érdemes megjegyezni annak gondozását és a megfelelő termékek gyakori alkalmazását. Erre a célra használjatok számos elismert hazai és külföldi márkájú testápolókat és testvajakat, amelyeket ebben a kategóriában találhatók.

Rendezés
termékek száma: 30/135

Milyen termékeket kínálunk a Cosibellában?

Az áruházunk kínálatában olyan lengyel cégek testápoló kozmetikumai találhatók, mint az Iossi, a Ministerstwo Dobrego Mydła vagy a Natural Secrets, amelyek természetes növényi alapanyagokon alapulnak. Shea vaj, allantoin és panthenol tartalmának köszönhetően a vajak és testápoló krémek tökéletesek a pikkelyes és atópiás bőrre. A Mokosh feltöltő krém vagy feszesítő mellszérum, amely többek között feketekömény-, csipkebogyó-, jojobaolajot tartalmaz, és azoknak a nőknek ajánljuk, akik száraz és petyhüdt bőrrel küzdenek a nyakon és dekoltázson. Próbáljátok ki a Clochee, Asoa és Nature Queen gazdag mangóillatú testvajait is, édesmandulaolaj hozzáadásával, amely erősíti a bőr lipidgátját és javítja annak rugalmasságát.

Olvass tovább

A szép bőr eléréséhez és előnyeinek hangsúlyozásához ajánljuk az Alkmie vagy a Resibo bronzosító balzsamokat növényi kivonatokkal, köztük papaya, keserű narancs virágokkal, rebarbarával és fodros kel gyökérrel, amelyek antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, csillapítják a gyulladást és kisimítják a bőrt. Az Aromatica és Holika Holika márkák gyártói olyan testgélekket és -krémeket kínálnak, amelyek fő összetevője az aloe vera, amely nyugtatja az irritált bőrt. A Pyunkang Yul kozmetikumok közé tartoznak a glikol- és szalicilsavas hámlasztó krémek, amelyeknek köszönhetően megújítják a hámréteget és megakadályozzák annak keratózisát. Másrészt a Sylveco többcélú lotionja még a gyermekek érzékeny bőrén is jól működik. Válasszatok termékeket kínálatunkból a cosibella.hu oldalon, és teszteljétek. Ennek eredményeként bőrötök gyönyörű és egészséges lesz.

Milyen hatása van a testbalzsamoknak?

A balzsamok mindennapi használata elengedhetetlen, ha ápolt és gondozott bőrt szeretnél. Minden egyes nap ki van téve a bőr a kiszáradásna és az irritációnak. A hőmérséklet-változás, amikor kimész egy főtött helységből egy sétára, mesterséges anyagokbó készült ruhák és a kellemes, bár a bőr számára nem kedvező forró fürdők a bőr kiszáradásához vezethetnek.

A száraz bőrnek hidratációra van szüksége

A száraz bőr feltöredezhet és megsérülhet. Gyakran viszket, érintése érdes, fürdés után pedig kellemetlenül feszes lehet. Arról a legkönyebb felismerni, hogy milyen gyorsan szívja fel a rákent kozmetikumokat.

A balzsamok legfőbb feladata, hogy hidratálják a bőrt, ez pedig a bőrápolás legfontosabb része. A száraz bőr esetében azok a termékek válnak be a legjobban, melyek hatóanyagai közt megtalálható a hialuronsav, az aloe vera és egyéb növényi kivonatok. Fontos még többek között a táplálás és a regeneráció, amiért a ceramidok, az ázsiaigázló-kivonat és az olajak a felelősek. Ha a fent említett tünetek ismerősek a számodra, akkor ezeket az összetevőket keresd.

Milyen testbalzsamot érdemes venni?

Ennek a kozmetikumnak az egyik jellemzője, hogy használata nagyon kellemes. Vannak könnyed emulziószerűk, melyek pillanatok alatt felszívódnak, nem hagyva maguk után érezhető, ragacsos réteget, és vannak sűrű, gazdag krémek.
Ezek hihetetlen puhaságot, kényelmet biztosítanak, továbbá egy kicsit tovább maradnak a bőrön, aminek köszönhetően a bőr kellemesen puha, sima és intenzíven hidratált lesz. Ha számodra fontos, hogy gyorsan felszívódjon, mert mondjuk gyorsan fel szeretnél öltözni a fürdés után, akkor válaszd a könnyű formulát, viszont ha szereted, hogy a bőröd nagyon puha és ápolt, akkor a krémes formula a neked való.

A legjobb testbalzsam összetevők

A kozmetikumok hatásáért a bennük lévő összetevők a felelősek. Ők határozzák meg, hogy a termék biztosítsa a hidratált, táplált, vagy rugalmasabb bőrt. Továbbá rajtuk áll, hogy milyen a kozmetikum állaga, pléldául: minél több olaj és vaj van az összetevők közt, annál zsírosabb és gazdagabb lesz.

  • aloe vera - tulajdonságainak köszönhetően nyugtató összetevőként ismert. Hidratálja, enyhíti a gyulladt, irritált területeket, valamint legyőzi a viszketést és a megfeszült bőr érzését. Továbbá kiválóan alkalmas a sérült bőr ellátására, akaár horzsolásokra vagy égési sérülésekre.
  • ceramidok – a bőr lipidgátjának az építőelemei. Növelik annak ellenállását a sérülésekkel szemben, stimulálják a regenerációt, az öregedést pedig gátolják.
  • avokádóolaj – az összes bőrtípus ápolásánál használják, még az érzékenynél is. Biztosítja a táplálást és a regenerációt. Ezen felül hatékonyan hidratál és védi a felhámot a túlzott vízvesztéstől.
  • sheavaj - A- és E-vitaminban gazdag, antiokszidáns hatású és védi a bőrt a korai öregedéstől. Hatékonyan táplál, regenerál és zsírosítja a bőrt, így megvédve őt a külső hatásoktól.
  • karbamid – a higroszkópikus tulajdonságainak köszönhetően magába szívja a vizet és erősen hidratál. Ami még érdekesebb, hogy fertőtlenítő hatású, magasabb koncentrációban pedig hámlasztóként hat, eltávolítva az epidermisz elhalt sejtjeit.
pixel