Sminkeltávolító tejek

Termékek száma: 10

A finom formulák szerelmesei számára sminklemosó tejeket hoztak létre. Eltávolítják a szennyeződéseket és a sminket anélkül, hogy kellemetlenséget okoznának. Kínálatunkban különféle hatóanyagú sminklemosó tejeket találsz, melyeket bőre szükségeihez igazíthatsz!

Rendezés

Sminklemosó tej

A micellás folyadék használata után feszülő vagy száraz érzéstől szenvedsz? Vagy talán nem szereted a zsírosabb kozmetikumokat, mint a sminklemosó olaj? A fent említett termékek alternatívája lehet a sminklemosó tej. Ez a termék könnyű és folyékony textúrájú, könnyen eloszlik a bőrön. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek megtisztítani az arcot anélkül, hogy megzavarnák a hidrolipid réteget. A tej használata után a bőr felszíne nem túlzottan zsíros. Nem kell aggódnod a húzódó érzés miatt sem.

Olvass tovább

Sminklemosó tejek - mit tartalmaznak?

A sminklemosó tejek összetétele széles skálán mozog. Találsz ott például:

  • tisztító összetevőket, amelyek segítenek alaposan megtisztítani az arcot,
  • növényi olajokat, pl. búzacsíra, amely elősegíti a bőr zsírosodását és a szennyeződések feloldását,
  • hialuronsavat és aloe vera-t, amelyek segítenek hidratálni és puhítani a felhámot,
  • növényi kivonatokat, például a homoktövis gyümölcséből, amelyek segítenek ellensúlyozni az oxidatív folyamatokat.

Az olajok jelenléte ellenére a sminklemosó tejek formulája könnyebb, mint például a balzsamoké. Ezért jól fog működni azok számára, akik nem szeretik az olajos textúrájú kozmetikumokat használni.

Sminklemosó tejek - hogyan használjuk?

A sminklemosó tej meglehetősen folyékony. Ezért a legkényelmesebb egy vattapamacsra felhordani, majd néhány másodpercre az arc kívánt területére, például a zárt szemhéjra vagy az ajkakra felvinni. A kozmetikumban jelen lévő összetevők segítenek feloldani a szennyeződéseket. Ennek köszönhetően a szennyeződések "lehúzásához" elegendő a vattapamacs gyengéd mozgatása. A tej közvetlenül az arcra is felvihető és bemasszírozható a bőrbe. Miután a smink feloldódott, már csak le kell öblíteni a kozmetikumot.

Próbáld ki a sminklemosó tejeket, és nézd meg, hogy neked való-e ez a termék!

Lásd még: arctisztító gélek, arctisztító habok, micellás arclemosó, olajos arclemosók

pixel