Szkvalán

Termékek száma: 283

MŰKÖDÉS

A szkvalán elsősorban hidratáló, tápláló, feszesítő és öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Regeneráló hatása is van, hozzájárul az epidermisz lipidrétegének rekonstrukciójához.

BŐRTÍPUS

A szkvalán nem komedogén, és minden bőrtípusra alkalmas.

ÉRDEKESSÉGEK

A szkvalán a szkvalén stabil formája, amelyet az 1980-as évekig cápamájból nyertek. Jelenleg a kozmetikumok olívaolajból és cukornádból származó növényi alapanyagokat, valamint rizskorpát, amarántmagot és búzacsírát használnak.

A szkvalán jelen van faggyúnkban, de a mennyisége az életkorral csökken. Ennek a kompatibilitásnak köszönhetően bőrtípustól függetlenül ideálisan használható. Érzékeny, allergiás, száraz és problémás, vegyes és zsíros, valamint érett és az öregedés első jeleit mutató bőr egyaránt kedvelni fogja.

A tiszta 100%-os szkvalán terhesség és szoptatás alatt is biztonságos. Alkalmazható az egész test, az arc, a haj és a köröm bőrére is. Nagyon könnyű és jól beszívódik. Mint minden olajformát, ezt is legjobb tonikkal vagy hidroláttal megnedvesített bőrre kenni. Más olajokkal vagy szérummal/krémmel kombinálva is jól működik.

Rendezés
termékek száma: 30/283

Szkvalán – hidratál és feszesít

A szkvalán egy univerzális összetevő, amely bőrtípustól függetlenül használható. Nagy előnye, hogy az erős hidratáló hatása ellenére nem jellemzi komedogenitás. Ez azt jelenti, hogy a szkvalán nem tömíti el a pórusokat és nem szennyezi be a bőrt. Ezért olyan népszerűek a szkvalánt tartalmazó kozmetikumaink.

Többek között ajánljuk egyedi arckrémeinket. Különösen figyelemre méltóak azok a krémek, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek az öregedés első jeleit mutató bőr igényeinek. Tökéletesen hidratálják és táplálják a bőrt. Szkvalánt és más hasznos összetevőket egyaránt tartalmaznak, beleértve a shea vajat, niacinamidot, hialuronsavat, rózsaolajat és acerola kivonatot. A kozmetikában rendkívül fontos helyet foglal el a szkvalán, mert fiatalos és egészséges bőrt biztosít, ezért érdemes az ilyen típusú termékekhez nyúlni.

A szkvalánt nem csak krémekben használják

A szkvalán azonban nem csak a hidratáló krémekben található. Egyedülálló arctisztító olajaink is népszerű termékek. Többek között olyan hidrofil olajokat kínálunk, amelyek egyidejűleg tisztítják és táplálják a bőrt. Ezek túlmenően hatékonyan erősítik a bőr lipidgátját és csillapítják az irritációt.

Különösen ajánljuk a cukornád-szkvalán tartalmú termékeket, amelyek fokozzák a hatóanyagok bejutását és tökéletesen hidratálják a bőrt. A szkvalánt különféle arcápolókhoz is hozzáadják. Az emulzió tulajdonképpen egy géles krém, amely tökéletesen megoldja az erősen zsíros bőr problémáit. Szkvalánból és sárgabarackmagolajból vagy más hasonló összetevőkből álló összetétel táplálja a bőrt és megakadályozza a túlzott kiszáradást. Az ilyen típusú termékek erős mattító hatást mutatnak, ugyanakkor nem irritálnak. A szkvalán kapcsán meg kell említeni egy arcszérumot is. Azonnali hatású ragyogtató termékeket kínálunk, amelyek megnyugtatják a száraz és feszes bőrt. A készítményben található szkvalán hidratálja és mélyen táplálja a bőrt. Az összes szkvalán terméket megtaláljátok a Cosibella.hu webáruházban.
pixel