Együttműködés a Las Na Zawsze-val

Együttműködés
a Las Na Zawsze-val
(Erdő Mindenkorra)

Amikor a SkinTra kozmetikumokat választja, velünk együtt erdőket ültet. Minden egyes, a márkánkból vásárolt termék 0,5 m² erdő ültetését biztosítja.

Az alapítványról

A Cosibellánál ökológiailag gondolkodunk, és mindent megteszünk a természet támogatásáért. Ezért vállaltuk, hogy támogatjuk a Forever Forest Alapítványt, egy olyan szervezetet, amely új erdőket telepít és védi az érett erdőket Lengyelország-szerte. Az alapítvány alapítói saját pénzükből ültették el első erdejüket, mert meg akarták tanulni, hogy hogyan lehet a legjobban támogatni a természetet. Az alapítvány olyan magánszemélyek és szervezetek közösségét hozta létre, akik együtt akarnak teret adni a természetnek. Az összegyűjtött pénzeszközökkel több földterületet szereznek be erdősítésre vagy a meglévő erdők védelmére.

Az alapítvány egyik fő célkitűzése, hogy ha egyszer egy erdőt telepítettek, az a természetet szolgálja, ne pedig a gazdaságot. Az alapítvány ezért többféle módon gondoskodik az erdők jövőjéről. Tulajdonjoggal, törvényi védelemmel és finanszírozással védi a földeket. Emellett egy olyan jogszabály-módosításon is dolgozik, amely sokkal könnyebbé teszi az Erdők Örökké védelmét. A Forests Forever Alapítvány elsődleges célja, hogy a telepített erdők a következő generációt szolgálják.

Miért olyan fontos az erdők telepítése és védelme?

Tisztában vagyunk a közelgő éghajlatváltozással. Az erdők telepítésével hozzájárulunk az emberi tevékenység környezetre gyakorolt hatásainak lassításához. A hosszan tartó szárazság problémájára reagálva lombhullató fákat ültetünk, amelyek jobban megbirkóznak a zord körülményekkel. A területre őshonos fajokat telepítenek. Az erdő képes önéllóan túlélni - ezt az elvet követik a Forest Forever Alapítvány tagjai. Ezért nem avatkoznak bele a fejlődésébe, hanem folyamatosan figyelemmel kísérik azt. A fák mellett számos cserjét is ültetnek, amelyek vonzzák a madarakat, amelyek segítenek a magok elszállításában.

A projekt fő előnyei:

  • Az erdő megakadályozza az éghajlatváltozást - eltávolítja a levegőből a káros szén-dioxidot.
  • Az erdős területeken alacsonyabb a hőmérséklet, ami a bolygó számára nagy jelentőséggel bír, mivel a hőmérséklet folyamatosan emelkedik.
  • Az erdő számos állatfajnak ad otthont.
  • Az erdőben való tartózkodás csökkenti a stressz-szintet és javítja az immunrendszert.

Mit csinálunk?

Tudjuk, hogy milyen fontosak az erdők, és aktívan támogatni szeretnénk az erdőtelepítésüket, ezért döntöttünk úgy, hogy rendszeresen együttműködünk a Forest Forever Alapítvánnyal. Ez nélküled nem lenne lehetséges. Azzal, hogy a SkinTra-t választod, velünk együtt erdőket ültetsz. Minden egyes termékkel, amelyet márkánkból vásárolsz, 0,5 m² erdő telepítését biztosítod.

Eddig együttesen 12 hektárt ültettünk!

Az erdő egy olyan hely, ahol szívesen tartózkodunk, ezért úgy döntöttünk, hogy szeretnénk tudni, hogyan néz ki az erdő létrehozása. Az alapítvánnyal együtt tavasszal erdőültetésre indultunk, és még egy előttünk áll - már ősszel.

Együttesen 120 851 m2
erdőt ültettünk el

pixel