Korrektorok

Termékek száma: 23

A korrektor a speciális feladatokra való kozmetikum, amely elfedi a bőr tökéletlenségeit. A feladata a szem alatti karikák, tökéletlenségek, pigmentfoltok vagy hajszálerek elfedése. A kínálatunkban különböző árnyalatú és fedőképességű korrektorok találhatók, fedezd fel Te is a Neked való terméket!

Rendezés

A sminkelés egyik lépése a bőrtónus kiegyenlítése. A fedő korrektorok segíthetnek ebben. A Cosibella online áruház lengyel és koreai márkák termékeit tartalmazza. Kényelmes csomagolásuk van applikátorokkal, amelyek megkönnyítik a kozmetikumok felvitelét az arcra, pontosan ott, ahol a tökéletlenségek előfordulnak.

Mit tartalmaznak a korrektorok?

Az arc korrektorai nem csak olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek elfedni a pigmentfoltokat, hegeket, anyajegyeket, pattanásokat és bőrpírt. Összetételük olyan anyagokkal dúsították, amelyek:

  • támogatják a bőr ragyogását, ezáltal elősegítve a szemkörnyéki bőr kipihent hatásának elérését,
  • támogatják az epidermisz hidratálását és regenerálódását,
  • segítenek fenntartani a bőr megfelelő mikrobiomját,
  • csökkentik az irritációt.

A kozmetikumok könnyű formulájúak, könnyen behatolnak a bőrbe, és nem halmozódnak fel az arc mélyedéseiben és ráncaiban. Ez különösen fontos a termék szem körüli alkalmazásakor.


Olvass tovább

Jól fedő korrektor miteszerekre

A fedő korrektorok lehetővé teszik a hiányosságok és a bőrpír hatékony elfedését. Kiválóan elrejtik az elszíneződéseket, aminek köszönhetően az arcszín egyenletes marad. Ahhoz, hogy a korrektor jól fedje a tökéletlenségeket, az árnyalatának illeszkednie kell a bőr tónusához, hogy ne hozzon létre egyértelmű határokat. A Cosibella kínálata tartalmaz fedő korrektorokat pálcikákban, folyadékokban és tégelyekben.

Hogyan kell felvinni a korrektort az arcra?

A megfelelő alkalmazás a kulcs a kielégítő hatás eléréséhez. Ha azt szeretnéd, hogy a korrektor természetesnek tűnjön és beleolvadjon az alapozóba, ne felejtsd el nagyon vékony rétegben felvinni. Így elkerülheted annak a kockázatát, hogy "torta" hatást érjen el a bőrön. Ha fedést szeretnél építeni, hozzáadhatsz egy második vékony kozmetikai réteget. Ha nehezen fedhető pontszerű hibáid vannak, és a fedés a termék hozzáadása ellenére sem javul, vidd fel a korrektort a bőrelváltozásra, hagyd néhány percig száradni, majd szivaccsal, ill. kefe segítségével paskold meg egy kicsit. Így gyakorlatilag bármilyen korrektor fedőképességét növeled.

Tekintsd meg közelebbről kínálatunkat, és válaszd ki a legjobb korrektorokat, amelyek megfelelnek bőröd igényeinek.

pixel