Kozmetológus választása

Termékek száma: 141

.

Mi az a kozmetológus választása cimke?
Valószínűleg kíváncsiak vagytok, mit jelent az üzletünkben található a “kozmetológus választása” kijelölés. Ez a cimke tájékoztat arról, hogy az adott terméket a kozmetológusunk többsége tesztelte és jóváhagyta. Ezeket a kozmetikumokat a csapatunk többsége ajánlja.

Régen hiányzott olyan lehetőség, hogy felsoroljuk azokat az egyedi termékeket, amelyeket tapasztalt csapatunk alaposan tesztelt. Tekintettel arra, hogy lehetőségünk van sokat tesztelni, úgy gondoltuk, hogy így lehet a legkönnyebben elmondani nektek, hogy egy adott kozmetikum hatékony.

A cimke egy kozmetikumnál
Láttok ilyen cimket egy olyan kozmetikum mellett, amelyre gondoltok? Akkor tegyétek a kosárba, mert teszteltük, és biztosak vagyunk benne, hogy ez a kozmetikum, amely valóban működik.

Mint látható, viszonylag kevés kozmetikumnál van a cimkénk. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy egy ilyen kijelölést nem könnyű beszerezni. ;) A csapatunk sok tényezőt figyelembe vesz. Számotokra azonban ez további előny, mert most már tudjátok, hogy véleményünk szerint mely termékek a legfigyelemreméltóbbak. Reméljük, hogy a cimke többször is segít a megfelelő termék kiválasztásában.

Kíváncsi vagytok, ki alkotja a Cosibella kozmetológus csapatát? Portfóliókat készítettünk, hogy jobban megismerhessetek minket. :) Tudjátok meg, mit csinál egy adott kozmetikus, milyen tartalmat készít, milyen a bőre és ismerjétek meg a kozmetikai top 5-ét!

Kozmetológus csapat
Rendezés
termékek száma: 30/141
pixel